massa.st je napisao/la:tesko da cu se ostaviti dva kola........kupija sam yamahu tmax pa se rjesavam ovoga ispod cijene samo da ga vise ne gledam.......ako imas koga javi sve se dogovorimo.....
Vizir te ceka

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
massa.st je napisao/la:tesko da cu se ostaviti dva kola........kupija sam yamahu tmax pa se rjesavam ovoga ispod cijene samo da ga vise ne gledam.......ako imas koga javi sve se dogovorimo.....
massa.st je napisao/la:ja seupoce toga ne bojim...........toliko je toga izmjenjeno na nasim brodovima da tvornicki skoro vise nista nema.............tako da nema straja........
Mali Dabar je napisao/la:massa.st je napisao/la:ja seupoce toga ne bojim...........toliko je toga izmjenjeno na nasim brodovima da tvornicki skoro vise nista nema.............tako da nema straja........
To se zove dobra kupovina![]()
Kupiš nešto novo i onda sve zaminišpa uvjeravaš ostale da je to super.........
Mali Dabar je napisao/la:massa.st je napisao/la:ja seupoce toga ne bojim...........toliko je toga izmjenjeno na nasim brodovima da tvornicki skoro vise nista nema.............tako da nema straja........
To se zove dobra kupovina![]()
Kupiš nešto novo i onda sve zaminišpa uvjeravaš ostale da je to super.........
Mali Dabar je napisao/la:to majstore,sve minjaj...........
ginna je napisao/la:Pozdrav svima na ovome foruma
ja san ovdje nova, čitan sad malo ja o Murterinu šta pišete, pa san se sad ja malo uplašila, naručila novog Murterina za jedan misec moga bi mi doči, a koliko to sad čujen može to i duže trajati
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.