Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Pape je napisao/la:...p. taterinu svaki put me zahebe ova tema...Gurges 545 mi zazvuči...i opet iden nakon nekog vrimena viđet šta je to ono od bjesna broda...kadili ono istranka...a u krasni kua...ova tema : ja =4:0 u gostima...
adria je napisao/la:evo podaci:
Brodica košta 25.000,00 kuna to je sa svime pdv, trošarine i što god da se sve danas mora platiti. Koliko sam shvatio firma koja proizvodi nije u sustavu PDV pa ne mora na cijenu obračunati PDV i zato je toliko jeftiniji od mlake 500.
U cijenu dobiješ i spojler što je velika prednost jer mlaka 500 s spojlerom dođe cc 33.600 kuna, s tim da je na mlaka 500 spojelr puno puno manji po onome što sam vidio na sajmu i slika gurgesa.
Oprema gurges 545 za tu cijenu uključuje: inox bitve 3 kom , inox rukohvata 2 kom , bokoštitnik , vrata za kabinu i krmu, prozori, dvije inox klupice koje su fiksne ali kaže da se uz nadoplatu mogu i napraviti preklopive.
Brod je dužine 5.45 dok je mlaka 500 4.99m.
Ko je pitao za motor, deklarirano je do 20 kw.
Broda nije bilo na sajmu tako da nisam mogao vidjeti kvalitetu izrade ali rekao je tip da u okolici Pule - Vinkuranska vala ima na vezu dva komada pa ko je iz Pule neka ode vidjeti.
Eto to je sve što sam zapamtio i zapisao
Sve u svemu izgleda ok, jedino šteta što nije bilo broda da se sve to ipak vidi u stvarnosti.
Trenutno korisnika/ca: Thomy i 1 gost.