SEA je napisao/la:open510 je napisao/la:Hvala, pogledat cu to rjesenje na Damor-ima...tako nesto i zelim, kad se skine nosac da platforma ostane cista...
Mislim i da ce meni na kraju zavrsit sa nekim gumijem oko 2.4m, tija bi nesto da mogu 4 osobe uć u njega i privest se do obale kao i da mogu sam sa opremom za ribolov otić milju-dvi od B700...
Ovo navlacenje gumija na platformu je samo za neke situacije, kad je bonaca i triba se malo provozat priko vale, kad je brod usidren na mom vezu i koristi se svaki dan radije bih samo navuka gumija na platformu priko noći da ne stoji u moru (bit ce manje algi za cistit)... U normalnoj voznji ić će gumi kao i kod tebe...
Koji ti je nosac motora bija na ogradi, je li to neki gotovi/kupovni (gdje?) ili home-made?
nosac je bia rucni rad tj zavarena inox ploca na krmenoj ogradi(ne cista krvma mec malo sa strane da nikome ne smeta) preko s obe strane dvi tikove/drvene ploce uvacene na 4vide i to je sve noga motora bi tacno stala preko gumene bokostitnice proslo se s tim sistemom mora i mora i nikad problema
to sam i mislija, tako ce najvjerojatnije bit i meni. Obzirom da ti je motor sta sa strane, pretpostavljam da je vrh noge motora bija u zraku uz bok broda, a ne kao kod 4ever-a da je uboden u komad drva zavidan na platformu?