Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
SEA je napisao/la:open510
nosac pomocnog motora montaza na tri vide 8mm radi damor
vidi na fjaki i furiji kako su to izveli kad ga skines ostaje sve ravno i ne zapinje nista
montaza demontaza 2min
gumenjak na B700 meni je bia arimar 240 i drza sam ga okomito zavezan za ogradu i moga sam po bilo kojem moru
extra nosac motora je bia na krmenoj ogradi i tu bi sta motor slicno ka na gasinim slikama
taj gmenjak 240 i tubusi 40cm je bia prevelik
cisto navuc gumia na platformu i tako vozit ,bojim se da nece bas bit sretno rijesenje a jos drzat motor na njemu
ivan3 je napisao/la:A ostalih 99.99% vrimena će lomit nožne prste.
genije je napisao/la:Sve zavisi gdje je stavio platformu. Meni je platforma u razini s hvatištem glavnog vanbrodskog motora koji je duge pete tako da mi na ovu platformu ide i mala honda duge pete!
dimulius je napisao/la:
covik stavlja stalak koji se skida, tako da platforma ostaje cista
open510 je napisao/la:Hvala, pogledat cu to rjesenje na Damor-ima...tako nesto i zelim, kad se skine nosac da platforma ostane cista...
Mislim i da ce meni na kraju zavrsit sa nekim gumijem oko 2.4m, tija bi nesto da mogu 4 osobe uć u njega i privest se do obale kao i da mogu sam sa opremom za ribolov otić milju-dvi od B700...
Ovo navlacenje gumija na platformu je samo za neke situacije, kad je bonaca i triba se malo provozat priko vale, kad je brod usidren na mom vezu i koristi se svaki dan radije bih samo navuka gumija na platformu priko noći da ne stoji u moru (bit ce manje algi za cistit)... U normalnoj voznji ić će gumi kao i kod tebe...
Koji ti je nosac motora bija na ogradi, je li to neki gotovi/kupovni (gdje?) ili home-made?
josme je napisao/la:Betinaši
Djigo ne rajcaj i ne čačkaj mečku,taman je stanje ok a ti pališ vatru.....ako ti se ne sviđa na forumu....ne moraš sudjelovati...
Trenutno korisnika/ca: 612410BjajD, franina, Google [Bot] i 1 gost.