Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
madi je napisao/la:Koliko je stabilna i čvrsta takva konstrukcija
Kolika će biti visina u krmenom kokpitu ?
aladin je napisao/la:nekako mi se cini da ovaj dio koji je uzdignut na nadkabini ce dosta raditi "jedro od tende". Mislim da ces i u ovakvoj situaciji imati gurtne na krmi da ti to jos utegnu.... mislim da ce dosta klimati.
Moja preporuka je da se ne zamaras sa "pakiranjem tende" izvan sezone. Bolje ju je skinuti. Ja svoju krajem rujna skinem i negdje u lipnju ju stavljam nazad. Uzivancija je totalna kada nema tende.
Evo ti par fotografija kako je kod mene rijeseno. Jedina prepreka je ipak ta visina tende u kokpitu sto je Madi pricao
viewtopic.php?f=8&t=248&start=0
Tenda je drukerima uhvacena za natkabinu i to funkcionira savršeno, nema napuhavanja i tenda je vrlo čvrsta.
A da smeta prilikom panulanja... naravno da smeta
amiklic1 je napisao/la: A na brod ne mogu stavit jer želim vidit priko natkabine kad se popenjem na noge. ovo mi taman paše .-)
aladin je napisao/la:amiklic1 je napisao/la: A na brod ne mogu stavit jer želim vidit priko natkabine kad se popenjem na noge. ovo mi taman paše .-)
Koliko ti je visoka natkabina kada stojis u kokpitu? Ja po zimi kada nemam tende mogu gledati preko natkabine ali moram se popeti na prste (a imam 195-6-7cm).
U svakom slucaju mrzim tende... ali bez njih nema zivota po ljeti
amiklic1 je napisao/la: Nisam siguran, al' kad normalno stojim na nogama taman gledam preko. Ajmo reć oko 160cm.
Trenutno korisnika/ca: Marinero336699 i 1 gost.