Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
SEA je napisao/la: 100Ah je malo za bit miran
savjetujem za relativno male solde veoma dobra baterija Varta Promotive Silver 145Ah(vidi net)
aladin je napisao/la:SEA je napisao/la: 100Ah je malo za bit miran
savjetujem za relativno male solde veoma dobra baterija Varta Promotive Silver 145Ah(vidi net)
Dobro da si napisao RELATIVNO male šolde Varta Silver 100Ah = cca 1250kn
Ja imam obje baterije 100Ah sa solarnom celijom od 100W i to je meni dovoljno. Da li bi sa 145Ah bilo bolje? vjerovatno bi
aladin je napisao/la:SEA je napisao/la: 100Ah je malo za bit miran
Dobro da si napisao RELATIVNO male šolde Varta Silver 100Ah = cca 1250kn
Ja imam obje baterije 100Ah sa solarnom celijom od 100W i to je meni dovoljno. Da li bi sa 145Ah bilo bolje? vjerovatno bi
Trogiranin je napisao/la:
amiklic1 je napisao/la:Ovo je puno bolje rješenje. Kod mene je isto tako. zapravo, čep je negdi u nkabini, argolu i ne skidam, samo sam sad napravio da se može priklopit kad mi ne triba i kad koristim pilot.
Lipša bi bila drvena argola ... Al' to, iskreno, uvik moš napravit.
Trogiranin je napisao/la:Prije san za koristit argolu za ne timunat iz kabine kod panulanja ili parangala uvik drža otvorenu ovu portelu. Dikod bi i ugazija na nju i stalno mi je išla na živce. Mislija san je prorizat vodoravno i iznad stavit gumu ka recimo na dupinu ako si vidija kad kako to izgleda. Međutim prominija sam mišljenje i izveja to ovako, mada je prijatelj J.... bija pristaša njegovog rješenja. Ovo još nije vidija. Reka je da će navratit sutra pa ćemo čut komentare .
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.