Galun je napisao/la:arausa kako napreduje brod,nije mi jasno zašto ni na jednom sajmu ne bude izložen ovaj brod.
Zato jer je Zanze riknuo,bili smo prije neki dan sve je zatvoreno niko ne radi.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Galun je napisao/la:arausa kako napreduje brod,nije mi jasno zašto ni na jednom sajmu ne bude izložen ovaj brod.
malibrod je napisao/la:Mislim da su trošarine koje su uvedene u kolovozu 2009,pa ukinute u veljači 2010 donijele probleme u životnom ciklusu,ne samo Zanziniju nego većini malih brodogardilišta...stoga se ne čudite da proizvodnja čovjeku stoji...ovaj brod bi sigurno mogao naći kupce u inozemstvu,recimo u Italiji a vjerovatno čak i u Nizozmskoj jer su to tržišta koja cijene "klasiku",šteta što je ovaj potencijal neiskorišten...
malibrod je napisao/la:Možda treba spustit cijenu...ponuditi kit varijantu pristupačnije cijene nego što je sad...
Thomy je napisao/la:malibrod je napisao/la:Možda treba spustit cijenu...ponuditi kit varijantu pristupačnije cijene nego što je sad...
Tako je, a i Tare bi bolje prodava da kala cijenu nekih modela(i kit verzija) za sada ga "spašava" Gull ribarica al i to će opast.
Galun je napisao/la:ma možda je na godišnjem odmoru,šteta bi bila da se ovako dobra barka prestane proizvodit,neću je imat kamo kupit kad skupim šoldi
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.