bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la gonič zmajeva » 15. 08. 2010. (11:57)

MURTER 600 je napisao/la:
Gaso je napisao/la:Mogao sa barem registarski broj stavit na brod, ako je brod registriran, tako zahtjeva zakonodavac ako ga več spominješ, osim ako je brod neki testni ;)
I brisač bi trebao stavit, dosta prova šprica more, pa bi ga i u ovoj bonaci vjerojatno trebao imat uklučenim, ovako iz videa izgleda u par situacijama.

Ma zar opet Ti ? Sve mi se čini da želiš isprovocirati međunarodni eksces !!! Nemoj se zamarati propisima i zakonima
d
ruge zemlje. Kod nas se kaže "neka svatko mete ispred svoje kuće". :Angry53:

Jedan Joras je previše a dva.......??????!!!!!!

Laškaj me s politikon molim te :thumbdown: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la ghost_rider » 15. 08. 2010. (17:04)

murter 600
možeš mi nešto napisat o brzini
kakva je buka u kabini pri putnoj brzini...kakva pri maksimalnoj!!!
je si zadovoljan sa vibracijama????
ovi moji oko mene dižu nanijevu 60tku u nebesa.......
po njima je to nesto najoptimalnije....
zanima me sta ti misliš iz prve ruke::::::::
PS....sto se tiče momaka iz ABCplovila.......moja iskustva u ugovaranju broda s Markom Šušnjem su super!!!!
a mislim zbog samog posla kojim se bavim; da to mogu ocjeniti!!!!!!nego znate di mislim di je problem,ako vi posto-poto tražite nesto da bi ismijali neki dobar projekat......a ništa ne nađeš....onda polako gubiš živce!!!!!!!!ko ne vjeruje neka malo pročita stare postove!!!!!! i ja osobno kad sam pričao s Markom i kad mi je reka da će;;;;; u prvoj fazi "radit samo 4 broda tjedno".......skoro sam pomislija da je lud!!!!!!
na kraju sve ali baš sve::::::sta je meni ispričano sve je ispalo tako!!!!!
I zato momci svaka čast!!!!!!
a sad me muči kako sredit "garancije za banku"::::::::ali to su sada slatke brige jer mislim da vridi svake kune!!!!
i
I da::::molim vas nemojte i moju malenkost proglasit dilerom ABCplovila.......jer će to puno više pokazat o vama i vasoj ozbiljnosti nego o meni!!!!!!
pozdrav svima "ma di bili"......
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la raptor » 15. 08. 2010. (17:27)

Gaso je napisao/la:Mogao sa barem registarski broj stavit na brod, ako je brod registriran, tako zahtjeva zakonodavac ako ga več spominješ, osim ako je brod neki testni ;)
I brisač bi trebao stavit, dosta prova šprica more, pa bi ga i u ovoj bonaci vjerojatno trebao imat uklučenim, ovako iz videa izgleda u par situacijama.

Ma zar opet Ti ? Sve mi se čini da želiš isprovocirati međunarodni eksces !!! Nemoj se zamarati propisima i zakonima
d
ruge zemlje. Kod nas se kaže "neka svatko mete ispred svoje kuće". :Angry53:

Jedan Joras je previše a dva.......??????!!!!!!

Pomalo mileni....Gašo je stari član ovdi a i ne vidim ča je lošega napisa a da se odma pozivaš na neke međunarodne ekscese i Jorase !!! Gašina opaska je sasvim u redu a pogotovo navod da bi triba uštekat brisač .Pogleda san video i more šiba nasve strane a bonaca...ča se zbiva kad je mora moren samo predpostavit .Inače brod na videu izgleda u plovidbi ok samo kako je Gašo reka,ni broja na brodu pa pari ka neki testni primjerak a brisač obavezno instalirat .........
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Sveti ratnik » 15. 08. 2010. (17:42)

evo na... opet mi se pocela usna trest..... :lol:
murter 600 jos cekamo tvoj odgovor (da nan objasnis i naspises dojmove)....nevidin u cemu je problem? :!:
Sveti ratnik
Old Senior Member

Tip plovila: Ven 501 k (Suzuki 6 KS)

PostPostao/la Pape » 15. 08. 2010. (21:25)

..a ja motajen.... :roll: :roll: :roll:

: Laughing3: : Laughing3: : Laughing3:
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Sveti ratnik » 15. 08. 2010. (21:37)

naidija se murter 600 radi moje usne ja ti govorin....pa nece da napise dojmove.... :silent:
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 15. 08. 2010. (23:45)

ghost_rider je napisao/la:murter 600
možeš mi nešto napisat o brzini
kakva je buka u kabini pri putnoj brzini...kakva pri maksimalnoj!!!
je si zadovoljan sa vibracijama????
ovi moji oko mene dižu nanijevu 60tku u nebesa.......
po njima je to nesto najoptimalnije....
zanima me sta ti misliš iz prve ruke::::::::
PS....sto se tiče momaka iz ABCplovila.......moja iskustva u ugovaranju broda s Markom Šušnjem su super!!!!
a mislim zbog samog posla kojim se bavim; da to mogu ocjeniti!!!!!!nego znate di mislim di je problem,ako vi posto-poto tražite nesto da bi ismijali neki dobar projekat......a ništa ne nađeš....onda polako gubiš živce!!!!!!!!ko ne vjeruje neka malo pročita stare postove!!!!!! i ja osobno kad sam pričao s Markom i kad mi je reka da će;;;;; u prvoj fazi "radit samo 4 broda tjedno".......skoro sam pomislija da je lud!!!!!!
na kraju sve ali baš sve::::::sta je meni ispričano sve je ispalo tako!!!!!
I zato momci svaka čast!!!!!!
a sad me muči kako sredit "garancije za banku"::::::::ali to su sada slatke brige jer mislim da vridi svake kune!!!!
i
I da::::molim vas nemojte i moju malenkost proglasit dilerom ABCplovila.......jer će to puno više pokazat o vama i vasoj ozbiljnosti nego o meni!!!!!!
pozdrav svima "ma di bili"......

Maksimalna brzina za sada 14knt pri 2800 okretaja motora a putna 11knt pri 2200 okretaja motora. Što se tiće buke motora možeš normalno slušati radio ili razgovarati sa putnicima. Za buku u kabini neznam jer nisam imao potrebu zatvarati vrata
jer u vužnji nije bilo nikakovog špricanja mora u kokpit ili na kabinu.Zato nisam morao "uštekati" brisaće a i da sam morao
neznam gdje bi ih "uštekao"'? Postoji dodatna opcija ugradnje brisača pa češ onda na forumu pitati starije stručnjake gdje da ih "uštekeš"Ja sam ih imao ugrađene na mom brodu i nisam ih "uštekavao" nego je bio ugrađen prekidač preko kojih sam ih
stavljao u stanje rada.O vibracijama također naznam što da ti napišem osim da se gotovo ne osjećaju jer motor ipak ima 4 cilindra. Motor u svim režimima radi bez imalo naprezanja ili dimlenja te su dečki Francuzi koji su bili na testu nove propele
kazali da se može ugraditi propela za čak 2 inča veća.Mene za sada ne zanima.Optimalna snaga za ovo plovilo je 50PS. Ja sam išao na 60PS radi toga što razlika u cijeni nije bila velika a od viška snage glava ne boli.
Moja preporuka je da se kao dodatna opcija svakako da ugraditi prozor na nadkabini! Ugrađuju se kvalitetni F4 aluminijski prozori i ja sam jako zadovoljan.
Prilikom snimanja za video nastojao sam prelaziti preko vala što ih stvara brodica a imao sam priliku ići okomito na val što ga je učinila ogromna jahta koja je protutnjala(visine cca blizu 1 metra) i na brodici se u punoj brzini uopće nije primjetlo da bi se brzina smanjila a brodica uopće nije poskočila.
Ja sam posebno zadovoljan da ulaskom sa rive na brodicu nema nikakovih naginjanja a ne čuje se niti poznato krckanje ili škripa plastike.Također prilikom prelaska sa prove u kokpit nema naginjanja pa nema potrebe držati se za nosaće.
Vrata i pri največoj brzini netreba vezati žicom jer su solidno pričvršćena.
Da nebude ispalo da opet ovo piše jehovin svjedok evo i dvije primjedbe;za izlazak iz kokpita prema provi treba stati na kasun od motora ili visoko dignuti nugu na "mrtvu bandu".To ću riješiti tako da zaplastificiram mali škalin sa svake strane kokpita a do kabine što mi dozvoljava prostor iza vratiju kada su otvorena.Drugo je što nije ugrađena bokaporta u kokpitu iznad osovinskog voda.Zvao sam ABC plovila i u utorak stižu na ugradnju bokaporte.
Ghost-rajder,vjerujem da sam Ti ovim šturim odgovorima nešto pomogao.
Kako vidim iz posta raptora mi "remci" nesmijemo otvoreno napisati svoja mišlenja već bi trebali pitati za dopuštenje velikih.
Sve to me podsjeća na vrijeme kada su podobni (svijesni) drugovi odlazili po svoja mišlenja u komitet ili kod partijskog sekretara!
Zato mislim da ću ubuduće više koristiti opciju PP :shh:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la Sveti ratnik » 15. 08. 2010. (23:53)

A da i ti nisi politicar a? :lol:
nemoj koristit PP jer svi zele znat detalje svakog broda pa tako i ovoga.i oni koji nisu registrirani i mi takoder.vise san priocita ode stvari kad nisan bija registriran nego sad.
usna mi se jos uvik trese i bojin se da su ucinili nepopravljivu stetu sa onon agresivnon reklamom i pustin zvjezdicama oko cijena pa su mi jos zvjezdice ispred ociju.... :lol:
samo ti pisi ode i ne tresi se...
a sta ce tice ovog vala od metra i da brod nije osjetija.....neznan bas...al virovat cemo dok ne provamo....
nemoj se vise idit pa nisi valjda osjetljiv? :thumbup:
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 16. 08. 2010. (07:59)

Puno se tu raspričalo o ovom brodu.Mene interesira koliko je vas "kritičara" bilo na tom brodu i provozalo se,čini mi se da je ovdje večina izritirana više skrivenim marketingom nego samim brodom.Brod ima svoje nedorečenosti da ne kažem fuš izrade ali,ruku na srce,tko nam nudi u HR brodicu(novu) te veličine sa ugrađenim motorom po toj cijeni.U toj cijeni možeš dobiti samo kit verzije,a za nekoga tko nema novaca u izobilju ovo je dobra verzija,svaki brod se može doraditi pa tako i ovaj.Uostalom tko god kupi brod,još ga mjesecima uređuje po svom guštu. :D :D
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la MURTER 600 » 16. 08. 2010. (08:11)

josme je napisao/la:Puno se tu raspričalo o ovom brodu.Mene interesira koliko je vas "kritičara" bilo na tom brodu i provozalo se,čini mi se da je ovdje večina izritirana više skrivenim marketingom nego samim brodom.Brod ima svoje nedorečenosti da ne kažem fuš izrade ali,ruku na srce,tko nam nudi u HR brodicu(novu) te veličine sa ugrađenim motorom po toj cijeni.U toj cijeni možeš dobiti samo kit verzije,a za nekoga tko nema novaca u izobilju ovo je dobra verzija,svaki brod se može doraditi pa tako i ovaj.Uostalom tko god kupi brod,još ga mjesecima uređuje po svom guštu. :D :D

ALELUJA ,ALELUJA počinjem vjerovati da ima forumaša koji koriste u razmišljanju ilogiku a ne samo podrugivanje :clap: :Claping21: :Claping21: :Claping21:
Murterino 21
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 16. 08. 2010. (08:23)

Sveti ratnik je napisao/la:A da i ti nisi politicar a? :lol:
nemoj koristit PP jer svi zele znat detalje svakog broda pa tako i ovoga.i oni koji nisu registrirani i mi takoder.vise san priocita ode stvari kad nisan bija registriran nego sad.
usna mi se jos uvik trese i bojin se da su ucinili nepopravljivu stetu sa onon agresivnon reklamom i pustin zvjezdicama oko cijena pa su mi jos zvjezdice ispred ociju.... :lol:
a sta ce tice ovog vala od metra i da brod nije osjetija.....neznan bas...al virovat cemo dok ne provamo....

Da idim se i to JAKO se idim jer kada napišeš monade svi plješču i hvale a kada pišeš istinu odma pljuvanje i vrijeđanje
Vidio sam i ja puno "zvijezdica" u ponudi te firme ali to samo znači da možeš birati "tisuču" opcija kupnje te brodice.
Da ,imaju i brodicu sa vanbrodskim motorm Honda!
Pitat ću te kada ćeš imati65 god i napisati svoju istinu i biti odmah dučekan na nož ili razapet na križ srama
hočeš li se jiditi ili će ti se samo tresti donja usnica?!
Murterino 21
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la Sveti ratnik » 16. 08. 2010. (17:36)

Sveti ratnik je napisao/la:A da i ti nisi politicar a? :lol:

Da idim se i to JAKO se idim jer kada napišeš monade svi plješču i hvale a kada pišeš istinu odma pljuvanje i vrijeđanje
Vidio sam i ja puno "zvijezdica" u ponudi te firme ali to samo znači da možeš birati "tisuču" opcija kupnje te brodice.
Da ,imaju i brodicu sa vanbrodskim motorm Honda!
Pitat ću te kada ćeš imati65 god i napisati svoju istinu i biti odmah dučekan na nož ili razapet na križ srama
hočeš li se jiditi ili će ti se samo tresti donja usnica?!

pa zasto to meni govoris ovo je prvi put da s tobon ulazin u neke diskusije?i uopce te ne provociran a ako si ti to svatija kao provokaciju onda se izvinjavan i uvjeravan te da nisan tako mislija.ovo sta je josme reka potpisujen i sam sam naglasija da nikad na tom brodu nisan bija pa iskreno pitan sve jer me iskreno sve zanima.... :thumbup:
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 16. 08. 2010. (21:15)

Odgovor Svetom ratniku.
Ovaj puta si ti krivo shvatio da se ljutim na tebe.Ne neljutim sa na tebe ni na one koji su shvatili da ja nisam jehovin
svjedok odnosno diler ABC plovila več na tupoglavce koji to i dalje tvrde!!!!
Murterino 21
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la Sveti ratnik » 16. 08. 2010. (21:18)

MURTER 600 je napisao/la:Odgovor Svetom ratniku.
Ovaj puta si ti krivo shvatio da se ljutim na tebe.Ne neljutim sa na tebe ni na one koji su shvatili da ja nisam jehovin

onda dobro... :thumbup:
a ja mislija....
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la berti » 16. 08. 2010. (21:27)

MURTER 600 je napisao/la:Odgovor Svetom ratniku.

nisi mi nista odgovorija na pp
berti
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Beneteau 27

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: BEREKIN i 3 gostiju.