Moderatori/ce: teranavis, dome, riberer
karamba je napisao/la:za 25 000 € koliko če netko dati za ovaj brod se svakako isplati otić kod graše na probu u vodi . Općenito sam mišljenja da je 40 i 50 ks nedovoljno , o 90 bi se dalo razgovarat. Ja samo znam da u tom poludeplasmanskom režimu vožnje benzinski motor troši najviše.
žmul je napisao/la:Lokacija je Split,
dome je napisao/la:žmul je napisao/la:Lokacija je Split,
Za tvoje područje preporučio bih ti obvezatno Yamahu.U Splitu djeluju dva naj jača Yamaha servisa u ovoj regoji Piccilo i Kata meštri sa dugogodišnjim iskustvom i visokim obrazovanjem (Nikica je osim ča je doktor primarijus za Yamahe i dipl.ing.strojarstva).Moj stav je da je za to plovilo FT60 optimalni motor ali ni sa F80 ili F100 nećeš faliti osim ča ćeš uz veću potrošnju imati veći piz i skuplje održavanje uz nešto veću brzinu.Ali kao što rekoh to je samo moj stav vidit ćemo što će pokazati testovi ...........
karamba je napisao/la:Slažem se za kvalitetu yamahe ali honda ne zaostaje za njom, a serviseri su posebna priča.

karamba je napisao/la:a serviseri su posebna priča
dome je napisao/la:Za tvoje područje preporučio bih ti obvezatno Yamahu.U Splitu djeluju dva naj jača Yamaha servisa u ovoj regoji Piccilo i Kata meštri sa dugogodišnjim iskustvom i visokim obrazovanjem (Nikica je osim ča je doktor primarijus za Yamahe i dipl.ing.strojarstva).Moj stav je da je za to plovilo FT60 optimalni motor ali ni sa F80 ili F100 nećeš faliti osim ča ćeš uz veću potrošnju imati veći piz i skuplje održavanje uz nešto veću brzinu.Ali kao što rekoh to je samo moj stav vidit ćemo što će pokazati testovi ...........
karamba je napisao/la:dome je napisao/la:žmul je napisao/la:Lokacija je Split,
Za tvoje područje preporučio bih ti obvezatno Yamahu.U Splitu djeluju dva naj jača Yamaha servisa u ovoj regoji Piccilo i Kata meštri sa dugogodišnjim iskustvom i visokim obrazovanjem (Nikica je osim ča je doktor primarijus za Yamahe i dipl.ing.strojarstva).Moj stav je da je za to plovilo FT60 optimalni motor ali ni sa F80 ili F100 nećeš faliti osim ča ćeš uz veću potrošnju imati veći piz i skuplje održavanje uz nešto veću brzinu.Ali kao što rekoh to je samo moj stav vidit ćemo što će pokazati testovi ...........
yamahu 60 ks moj frend ima na belingardu dužine 5,50 koji je vrlo lagan te isto ima kabinu , to je klanje motora !, ako je čovik sam onda ide ako je 3 na brodu onda se muči a ako je 4 s opremom doslovno nemože izglisirat ni po bonaci , tako da sumljam da če grašu koji je teži i veči bit dosta 60ks .
Treba čekat test ali pravi a ne one koji oni rade jer su u pravilu jako daleko od istine.
Slažem se za kvalitetu yamahe ali honda ne zaostaje za njom, a serviseri su posebna priča.
..
terenavis ,
karamba je napisao/la:terenavis , moje mišljenje je da je to sve ista pašta. Na svojoj barci kad dam pol gasa barka ide 12-13 milja digne nos pod oblake ,napravi krmni val da na njemu možeš surfat, znači isto ko i poludeplasmanac , kad dodam još gasa barka izađe i ide 18 milja isto ko i poludeplasmanac tako da je to sve isto. Ove slike graša s prospekta su isključivo glisiranje s jakim motorima i ništa drugo.
Trenutno korisnika/ca: ab ovo, ak2948, chomli, genije, mano77, massa.st, moreplovac, zokizgb i 7 gostiju.