...odlicno,kabinu dobro pobrusi i stavi topkot tako da bude zastita kako triba i iznutra
Vanjski dio ce ti bit lakse samo triaxsalom bez mate koju i ne vidim

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
peroLA je napisao/la:1. DAli se kad stavrno epoxi smolom premazuje trup, ako da molim neku točno vrstu sa kojom da znam?
peroLA je napisao/la:2. Dali ako imamo u planu kitat, je bolje pustit ruku epoxija prije kita ili poslije ili jedno i drugo?
peroLA je napisao/la:3. Primjetio sam da netko namaže expoijem i metalne djelove npr, skrok osovine, pa preko primer, pa i koper, šta mislite o tome?
Generalno me tu buni to što je sam light primer na epoxy bazi pa zatšo onda koristiti jedno i drugo i mixat i duljit proces?
stavit ću i ovdje podpitanje tamo kod kobilice ekipa je rekla najprvo da se maže epoxi pa onda light pa pridružujem i ovo pitanje, i na kraju slično kao pod 3. ako je npr na kobilici nešto za pokitat a neće se komplet skidat, dali i tad ispod kita se stavlja epoxy i evenutalno antki koroziv? ako sam dobro shvatio epoxi će osigurati nepropusnost i bolje hvatanje light primera?
peroLA je napisao/la:... è sad ako kobilcia je 90% ok i treba mi pokitat tih 10%, gjde ima malo hrđe, onda ide malo antikoroziv, pa eventualno expoxi smola ili odmah kit pa preko sve novi light primar... ja neću skidat sigurno do kraja jer za to nemam uvjete a i za 10% mi se čini da nije ni potrebno
peroLA je napisao/la:Znaci ne treba mazanje epoxy smolom, ako ide light primer i kit, sad pitam i za kobilicu i skrok?
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.