Bog Ćuba !
A slije ? A nebiš vrata napravil od plastike ? Bit će ti vječna i nema lakiranja sako leto.
Pozdrav !
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Groff je napisao/la:Bog Ćuba !
A slije ? A nebiš vrata napravil od plastike ? Bit će ti vječna i nema lakiranja sako leto.
Pozdrav !
bronzin je napisao/la:vridan si bija, svaka čast ... a koji motor stavljaš ? ma to će uskoro u more
ćuba69 je napisao/la:Groff je napisao/la:Bog Ćuba !
Pozdrav !
slike su mi na laptopu koji mi je ostao u vikendici u Ražnju pa ću ih postaviti za koji dan...
inače brod sam pribacio u Split u lučicu i uzeo komercijalni vez za ovu zimu... a i lakše mi je ,tu mi je pri ruci jer zimu više boravim u Splitu...
a pogotovo dok je u fazi sređivanja...uvik nešto triba skoknit kupit...vida,šajba,silikon,špera itd
a vrata ću raditi drvena,nisam tija sve u plastiku,čak razmišljam i još ubaciti neke drvene "elemente" da malo ubijem plastiku...
ivan3 je napisao/la:@amiklic
istina, drvo trazi puno volje i vrimena, ali ruku na srce puno je lipse vidit brod kad na njemu ima dosta drva a pogotovo sporije brodove taka-taka.
cista plastika i ostala sintetika su vise za glisere i neke futuristicke ideje, a za ove nase domace brodove sa tradicionalnin štihon je drvo.
naravno o ukusima se ne raspravlja, ovo san samo iznija svoje misljenje
ps: evo ima po ure da san da prvu ruku laka na vrata..... od mahagonija
zoka je napisao/la:Ćuba, jel se danas štagod radilo?
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.