Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Kapo je napisao/la:4ever je napisao/la:u pravu ste oboje ali valjda je jasno da se ovde ne radi o coviku koji ce pisat u temi tribali se minjat ulje a nije vozia nego 50 sati o logici malo ko od nas moze pricat jer masu nas je davno prislo sa radovima i preinakama cijenu (realnu) broda.
kad je kupljen brod u solidnom stanju samo na vracanje starog sjaja je prisa lovu za koju je placen
a sta je logika???
na kraju krajeva oba dva vozite brodove koje u danasnje vrime nema logike vozit
Ma samo cavrljamo...i neobavezno razmjenjujemo misljenja...
A to da li npr. ja vozim brod koji nema logike voziti, mozda tebi nema,meni eto ima,gledam cak i nesto vece za uzeti,....a i tjesi me cinjenica da u Rvackoj ipak ima podosta "nelogicnih" vlasnika istog plovila (cak i sa jacim motorima,a i tu na forumu ima nas nekoliko) za razliku od npr Nimbus-a skinute Z noge i preradjenog na osovinu...ili Baylinera sa 35 KS....jedrilica bez kolumbe...itd.
Tolko o logici... a ko sto rekoh,u financijska ulaganja pojedinaca ne treba ulaziti niti se zelim dirati u to...svak sebi
Vremena su takva kakva su,svak se prilagodjava na svoj nacin (citaj : novcanikom)
4ever je napisao/la:u pravu ste oboje ali valjda je jasno da se ovde ne radi o coviku koji ce pisat u temi tribali se minjat ulje a nije vozia nego 50 sati o logici malo ko od nas moze pricat jer masu nas je davno prislo sa radovima i preinakama cijenu (realnu) broda.
4ever je napisao/la:kad je kupljen brod u solidnom stanju samo na vracanje starog sjaja je prisa lovu za koju je placen
a sta je logika???
4ever je napisao/la:na kraju krajeva oba dva vozite brodove koje u danasnje vrime nema logike vozit
zore70 je napisao/la:Domorodic....oli ti je Vidoviti Milan stagod u rodu pa priko slike prorices spektometrijsku analizu materijala
Za tvoju informaciju covik koristi 4CR poliesterski kit sa staklenim vlaknima koji je odlican za strukturna ljepljenja..
Sta bi ti stavija tu,aj daj prijedlog,ocito imas profesionalnije rjesenje
domorodic je napisao/la:Svaka tebi čast ja znam da 4 ever radi dobro ako bude tija radit će i meni ali dali se novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike
bija to c4 ili simtex
teo_ribar je napisao/la:ma lako kapu kad sa broda donese nafte u kantama pa ima za barku
zore70 je napisao/la:domorodic je napisao/la:Svaka tebi čast ja znam da 4 ever radi dobro ako bude tija radit će i meni ali dali se novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike
bija to c4 ili simtex
Svaka casti i tebi ,nego opet si propustija pojasnit kako se po tebi novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike...aj kad si vec izletija
nauci nas stagod
domorodic je napisao/la:zore70 je napisao/la:domorodic je napisao/la:Svaka tebi čast ja znam da 4 ever radi dobro ako bude tija radit će i meni ali dali se novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike
bija to c4 ili simtex
Svaka casti i tebi ,nego opet si propustija pojasnit kako se po tebi novi brodovi lipetaju kitom u srid plastike...aj kad si vec izletija
nauci nas stagod
aaa znači tako se radi bravo. hvala
domorodic je napisao/la:..ukratko : za taj brod čovik se najprije čudi otkud ideja mislio je da se šalim a onda mi je
lipo kulturno objasnija zašto to nije dobro za taj brod i taj kut osovine od 11°da je dobar za
deplasmansko plovilo ali ne i za tog nimbusa njemu bi po njegovu mišljenju kut trebao biti ne veći
od 8°.i da mu nije dovoljno široka krma pa je moguć neželjen kut glisiranja rekao je da će ga brzo
izbacit ali da neće dobro vozit..
domorodic je napisao/la:Sad pišite šta hoćete gadite mene i talijana jer to je i onako
nešto dobro što mi imamo a evropa nema..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.