Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
porer je napisao/la:Lupis, evo samo za tebe slika iz škvera, žuto je zaokružena hladna bevanda a zeleno vrećica sa 4 - 5 bureka raznih vrsta
porer je napisao/la:......... a klupe su toliko masne i prljave od krljušti i crnila da mi se gadilo sjesti na njih, 3 litre nitra mi je trebalo da ih operem ........
gonič zmajeva je napisao/la:porer je napisao/la:......... a klupe su toliko masne i prljave od krljušti i crnila da mi se gadilo sjesti na njih, 3 litre nitra mi je trebalo da ih operem ........
Lipo da si sredija plovnu jedinicu .
Ima san isti problem ovu godinu. Naime kaić je bija toliko šporak ,da ga je bilo gad vidit. Izasran od crviju, ruzinavih maća od sidara svugdi. By d vey nisan ga pošteno opra bar tri-četri godine osim šta bi ga tu i tamo prolija kablićem bez ispolca.
Prijatelj mi je savjetova da provam jednu kemiju. Stvar se zove Tarco fix. Razmaza bi je pinelon i posli par minuti reženta vodom. Diglo je sve maće od ruzine ,očistilo inox i brod da je to milina. Litra dođe oko 80 kunića i za kaić od 4 m nisan potrošija više od tri deca. Nisam ga razrjeđiva s vodon nego ga maza na suho i ispira. Stvar je savršena .
http://www.svenda-tarmann.hr/proizvodi/sredstva.asp
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.