Stranica: 1/1.

LOKACIJA

PostPostano: 16. 03. 2010. (14:57)
Postao/la riberer
.

Svi korisnici foruma moraju imati ispunjenu rubriku Lokacija u svom profilu.

Pod time se podrazumijeva mjesto boravka ili mjesto lova (gdje se uglavnom lovi) ili i jedno i drugo, no jasno je da se ne očekuje od vas da odajete ribolovne pozicije. Ispunjavanje lokacije ima smisla u mnogo tema, pogotovo ribolovnim, ali i u ostalima, jer se samo pogledom na nick može vidjeti iz kojeg se kraja piše i tako usporediti svoja iskustva sa onima iz ostalih dijelova našega Mora, što uvelike olakšava komunikaciju.

Novi članovi to moraju uraditi odmah prilikom registracije i ispunjavanja postavki korisničkog računa, jer se u protivnom nije moguće registrirati.

Mole se i svi ranije registrirani korisnici, koji to još nisu uradili da obavezno nadopune svoj profil ispunjavajući rubriku
Lokacija.


To ne iziskuje veliki napor i molimo vas da to svakako napravite.
Neozbiljnosti na temu nisu dobro došle, te će po potrebi biti poduzete odgovarajuće mjere.


Postupak je slijedeći:


Profil/Postavke >> Profil >> Lokacija: napisati lokaciju >> Pošalji


slika

*
slika

*
slika

*
slika

*
slika

Re: Lokacija

PostPostano: 25. 03. 2010. (16:28)
Postao/la riberer
Nadopuna gornjeg:

Mole se oni korisnici foruma (jako rijetki) kojima je rubrika "Lokacija" u Profilu ostala neispunjena ili ispunjena na krivi način, da je unesu ili eventualno ispune na korektan način.

Dakle, pod lokacijom treba navesti mjesto boravka ili mjesto lova ili jedno i drugo.

Oni kojima je pod "lokacija" navedeno šire područje ili čak čitava regija (npr.:"Primorje, Istra, Dalmacija" ili slično) što je preširok pojam, se mole da to isprave.


Lokacije tipa: "Ja lovim od Pule do Dubrovnika" isto tako nisu poželjne.

Upisivanje latinskih imena naselja i gradova mogu nekim korisnicima biti egzotična u trenutku upisivanja, no svejedno molim sve one koji ih koriste da to promijene, ta u Hrvatskoj smo, ne u Rimskom Carstvu.


Lokacija treba biti svakome tko čita na prvi pogled prepoznatljiva, bez potrebe da joj tražimo granice i bez potrebe da se koristi Google.