Predstavljanje

Dobro nam došli novi korisnici! Predstavite se ovdje i recite nam nešto o sebi ...
VAŽNO:
Otvaranjem nove teme u forumu "Predstavite se" (prvi post), novim je korisnicima omogućeno pisanje u svim dijelovima foruma, uključujući teme u njegovom ribolovnom dijelu.

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Predstavljanje

PostPostao/la Rab » 04. 02. 2023. (14:40)

Pozdrav, imam 57 godina, zovem se Zlatko, ovaj forum pratim preko 10 godina. Glavni interesi su mi mala brodogradnja, samogradnja, motorizacija, i sve drugo što ide uz plovidbu. Prije 3 godine postao vlasnik Saga-e 27, koja ja u lošem stanju kupljena u Italiji. Saga je nakon 6 mjeseci uz puno radnih sati, veliku pomoć obitelji i prijatelja, i majstora tamo gdje nismo mogli sami zaplovila Rapskim akvatorijem. Kako je brod star pa stalno nesto treba raditi, ovaj forum mi pomaže sa svojim širokim izborom tema prebroditi većinu izazova.
Rab
New Entry

Tip plovila: Saga 27

Re: Predstavljanje

PostPostao/la riberer » 05. 02. 2023. (11:06)

Dobro nam došao! :thumbup:
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

Re: Predstavljanje

PostPostao/la peroLA » 06. 02. 2023. (09:19)

pozz, baci koju sliku, ja sam skoro bio postao vlasnik saga ne sjećam se koji model ali znam da je to bio model bez krmene kabine jer je postojao isti sa krmenom.. bio je stari perkins unutra... generalno mi se sviđala stabilnost i kvaliteta, ali je falilo par sitnica da mi malo više liči na adriatik....jarbola nije bilo..
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

Natrag na Predstavite se

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.