Pozdrav svima, odmah i pitanje

Dobro nam došli novi korisnici! Predstavite se ovdje i recite nam nešto o sebi ...
VAŽNO:
Otvaranjem nove teme u forumu "Predstavite se" (prvi post), novim je korisnicima omogućeno pisanje u svim dijelovima foruma, uključujući teme u njegovom ribolovnom dijelu.

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Pozdrav svima, odmah i pitanje

PostPostao/la Damarko » 16. 11. 2022. (11:09)

Pozdrav ljudi,

Inačeiz Zagreba, obitavam Zadarskim arhipelagom. Nedavno sam postao vlasnik barracude 470 s e-tec 40 pa planiram s time loviti i ploviti.

Također, imam pitanjce oko procjene neke vrijednosti Evinrude-a e-tec 40, star deset godina sa 900h rada. S motorom je sve u redu, pali, radi vozim se s njim ali potencijalno bi ga mijenjao. Koja bi bila realna cijena da tražim za isti? (administratori, sigurno sam fulao temu, dajte moli vas prijedlog gdje da pitam s obzirom da nisam našao tako neki podforum)
Damarko
New Entry

Re: Pozdrav svima, odmah i pitanje

PostPostao/la file_zd » 17. 11. 2022. (18:45)

Pozdrav, mene je frajer u Solinu tražio 17.000 kn za Envirude 40 hp (2takt) , godina 2009.ta. Kaže da je imao oko cca 700 h rada. Nakon što sam otišao vidjeti motor , odustao sam od kupnje - ispod kape mi se ništa nije sviđalo...neću ni nabrajati. Također majstor koji mi inače servisira motor (vanbrodske) kaže kako znaju Envirude zezati sa injektorima , a da kupovati nove je dosta skup biznis.

Drugi primjer , frajer (švercer) iz Samobora je tražio za Hondu 30 ks (4takt) isto 17.000 kn. Pogledaj malo po oglasima kako se cijene kreću, motori mogu dugo durati ako su redovno i pravilno održavani... u Hrvatskim krajevima svako je majstor , tako da kupnja jeftinog polovnog vanbrodskog motora je "mačak u vreći" kod nas... ima ih ok , ali teško se nađu.
file_zd
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Adria M-SPORT 500 CABIN

Natrag na Predstavite se

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.