Pozdrav svima morjeplovcima.
Evo nekoliko činjenica o mojoj brodici. trup je izrađen od fiberglasa izliven u originalni kalup od ELAN 33 prva verzija. Brodica je kompletno rad mojih ruku i pomoči dobrih prijatelja s kojima smo proveli lepe i nezaboravne dane u izgradnji moje brodice. Sama gradnja je trajala 6 i po godine i sada je brod u moru več 7 godinu. Po struci sam stolar i sve što je bilo moguče napravijo sam sam (laminiranje, pregrade i nameštaj prozore, kompletno elektro instalaciju, koture, sidro, oblogu od tikovine na palubi i bezbroj malih i velikih sitnica koje čine brodicu ljepšom i ugodnom za boravak) osim nekih stvari koje sam kupio(instrumenti, poziciona svetla , jambor, motor i još koju sitnicu) Pošto sam "ziheraš" sve je izrađeno malo jače i od kvalitetnijih materijala pa je zbog toga i brodica malo teža nego bi trebala biti, ali to ne smeta jer sam ju pravio za gušt ne za regate. Ugrađen imam motor TORPEDO 18/24 koji mi pravi probleme ali čemo se več nekako dogovoriti da radi brezprijekorno nadam se uz vašu stručnu pomoč. U toku gradnje sam nekoliko puta dobio odgovore ili ideje na vašem forumu tako da vam svima puno zahvaljujem.
Ljep pozdrav i mirno more
borciknot