Pozdrav svima

Dobro nam došli novi korisnici! Predstavite se ovdje i recite nam nešto o sebi ...
VAŽNO:
Otvaranjem nove teme u forumu "Predstavite se" (prvi post), novim je korisnicima omogućeno pisanje u svim dijelovima foruma, uključujući teme u njegovom ribolovnom dijelu.

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Pozdrav svima

PostPostao/la borciknot » 21. 02. 2021. (21:37)

Pozdrav svima morjeplovcima.
Evo nekoliko činjenica o mojoj brodici. trup je izrađen od fiberglasa izliven u originalni kalup od ELAN 33 prva verzija. Brodica je kompletno rad mojih ruku i pomoči dobrih prijatelja s kojima smo proveli lepe i nezaboravne dane u izgradnji moje brodice. Sama gradnja je trajala 6 i po godine i sada je brod u moru več 7 godinu. Po struci sam stolar i sve što je bilo moguče napravijo sam sam (laminiranje, pregrade i nameštaj prozore, kompletno elektro instalaciju, koture, sidro, oblogu od tikovine na palubi i bezbroj malih i velikih sitnica koje čine brodicu ljepšom i ugodnom za boravak) osim nekih stvari koje sam kupio(instrumenti, poziciona svetla , jambor, motor i još koju sitnicu) Pošto sam "ziheraš" sve je izrađeno malo jače i od kvalitetnijih materijala pa je zbog toga i brodica malo teža nego bi trebala biti, ali to ne smeta jer sam ju pravio za gušt ne za regate. Ugrađen imam motor TORPEDO 18/24 koji mi pravi probleme ali čemo se več nekako dogovoriti da radi brezprijekorno nadam se uz vašu stručnu pomoč. U toku gradnje sam nekoliko puta dobio odgovore ili ideje na vašem forumu tako da vam svima puno zahvaljujem.
Ljep pozdrav i mirno more
borciknot
Avatar
borciknot
New Entry
 
Postovi: 1
Pridružen/a: 21. 02. 2021. (20:47)
Lokacija: Maribor Slovenija
Tip plovila: elan 33 jedrilica potpuna samogradnja od nule

Re: Pozdrav svima

PostPostao/la riberer » 21. 02. 2021. (22:22)

Dobro došao borciknot! :D

Očekujemo sa zanimanjem da otvoriš novu temu o svojoj brodici popraćenu sa nekoliko sličica. :thumbup:
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
Avatar
riberer
Moderator
 
Postovi: 6819
Pridružen/a: 03. 06. 2008. (12:40)
Lokacija: Opatija - Kvarner
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18


Natrag na Predstavite se

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.