Hello

Dobro nam došli novi korisnici! Predstavite se ovdje i recite nam nešto o sebi ...
VAŽNO:
Otvaranjem nove teme u forumu "Predstavite se" (prvi post), novim je korisnicima omogućeno pisanje u svim dijelovima foruma, uključujući teme u njegovom ribolovnom dijelu.

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Hello

PostPostao/la voronin88 » 22. 10. 2019. (09:59)

Pozdrav iz suncanog Dubrovnika.
Imam barku passara 6,80 sa lombardini motorom, a razmisljam o kupovini jedrilice pa mi treba mala pomoc.
:thumbup:
voronin88
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara Bex 6.80, lombardini 22kw

Re: Hello

PostPostao/la peroLA » 22. 10. 2019. (10:11)

dobro došao, evo i ja dođen na istu želju ali se uvjek predomislim na kraju pa se vrtim u krug :),, to bi išlo u novu temu i već postoji slična pa potraži.. uglavnom meni su prednosti za što volim đite u deplasmanu, pa i jedrenje... dug boravak na moru, živjet na barki... s druge strane sam ili obiteljski teško jedrit i tako sam na knap s vremenom pa kad se poslije posla zaletim ionako nebi stigao, kod nas su divlji vezovi pa to nije problem ali održavanje i dizalica je(govorim o cca 10m), što bi morao još jednu barku za ribolov imat pa tako da uvjek odustanem na kraju.. da možda imam kojeg partnera suvlasnika onda bi se lakše odlučio...
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

Natrag na Predstavite se

Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.