Postao/la MENULA » 03. 03. 2009. (22:02)
Je,istina je negdi između,kako često kažu, ali mislin da ludar na ovaj način i po ovim zakonima šteti svima nama.Profesionalac san i dobro san upučen u cilu stvar.Najlakše bi mi bilo sad reči Ramovi i ostali su licemjeri i lažu,tope 5km uza,boce,nedorasla riba itd,ne samo Ramovi i druge ekipe ali se zapitan radin li i ja sve po zakonu ,koliko udic topin ,koliko vrš itd.Ovaj forum je prominija dosta stvari u mom razmišljanju omoru ali mi teško iko može vratiti gušte sportskog ribolova,sve su čari nestle kad san otvorija obrt.Šold,šold,šold.Radija san na ludru i kad gazda kaže da 300 000 KNNIJE NEŠTO za 30 radnih dana smuči ti se,govorin o njegovojzaradi.Radija san ka ikod sebe ,jer san tako naučan i mogu va reči da san se manje umorija.Problem je u tehnici koja nas gazi,da se i danas radi na ruke i bez motora,puno bi današnjih ekipa odustalo od takvog načina ribolova ili da nema puretića qr@c bi topili 5km mriže ali se ne moremo jope vratiti u pečinu,e.Svi mi profesionalci bi tribali početi razmišljati što če mo ribariti za 10,15 gd.Meni ne triba Soldo da mi priča o ribljem fondu na poštan koje ribarin i na kojima se poteže ludar jer mi je svaki dan ribarenja u zadnjih 10 gd upisan u knjigu uz detaljan opis.Pojedinih vrsta riba je na takvin poštan u pola manje i to je jedina istina.Je i ja san tu da svoj obol možda ne ko ludar ali zar ima ralike.Definitivno nan tribaju novi i jasni zakoni.