Sa 19 godina?

Moderatori/ce: riberer, Moderatori
cistac 1 je napisao/la:vidis ja svima kazem za poste po jadranu jer sam lovio od krka do dubrovnika orade inemozeju se poloviti udicom nego ih sve polovi ekipa iz trogira zapasom kad su u mrjestu kad su prosle godine kod zlarina izvadili deset tona dali su samo roniocu koji im je javio 100000 tisuca kuna probali smo se zaliti u ministarstvu ribarstva al to je velika lova u igri pa te niko ne dozivljava a ako ih treba izloviti do kraja onda bolje mi mali ribari nego banda iz trogira i oni idu po jadranu od istre do dubrovnika i samo to rade svske godine ista mjesta iste poste dok sve ne satru zato pitajte sto zelite o ribolovu parangalima postama i kraljicama dobicete sve odgovore pa kad ih puno pocne lovit ostace manje za trogirane
KORNATAR je napisao/la:1. velikim slovima nije tribalo biti napisano, osta uključen caps lock... pravilnik sam pročita nakon sto sam posla post, VELIKA SLOVA i PUNO SMAJLIĆA... ISPRIČAVAM SE
![]()
2. Dinamit!!! to smo rekli da ćemo preskočiti, to je bia loš trenutak inspiracije i tema je prebačena u viceve di triba i biti!!! I ako ikad uzmem dinamit u ruku, nadam se da će mi biti posljednje!!!
3. Labrax je bia otvoria temu lovostaj i kako ga "izbjeći"... E pa vidite, postoji mala buža u zakonu za koju je bolje da što manje ljudi zna!!!
4. Imash pravo, 10 dana sam na forumu i nisam napisa apsolutno nishta korisno ali kako ću i napisati kad se svaka tema na forumu svodi na to da su profesionalni ribari krivi za sve, to ne ide tako... nije me niko naučia pisati na forumima, imam dosta iskustva na moru, sto se tiče i sportskog i profesionalnog ribolova da mogu i sam zaključiti kako utječe jedan na drugoga!!!
5. magistar sa 19... a volia bi ja, ali neće me knjiga... a sa 25 diktator
![]()
ako budem živ sa 25 mogu se za jaja ugristi
![]()
Ako netko oće bilo kakav savjet uvezi panule ima pp... ja ću pokušati odgovoriti najbolje sto znam...
Ali nemojte više pljucati po profesionalcima(ludar,koča,migavica,šabakun) jer tako izravno mene vriđaš... to mi je u familji već puno godina i ja živin od toga... ispalo je da sam ja jedini "izrod" u familji koji se tunjice uvatia![]()
![]()
![]()
s poštovanjem vaš Grga Špralja
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.