profesionalni ribolov parangalima oborite ribe

Ostalo...

Moderatori/ce: riberer, Moderatori

Re: profesionalni ribolov parangalima oborite ribe

PostPostao/la sinitram » 08. 05. 2009. (18:21)

Ma cekaj, ko je ovdi Magistar???
Sa 19 godina? :o
slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la KORNATAR » 08. 05. 2009. (18:44)

1. velikim slovima nije tribalo biti napisano, osta uključen caps lock :| ... pravilnik sam pročita nakon sto sam posla post, VELIKA SLOVA i PUNO SMAJLIĆA... ISPRIČAVAM SE :thumbup:
2. Dinamit!!! to smo rekli da ćemo preskočiti, to je bia loš trenutak inspiracije i tema je prebačena u viceve di triba i biti!!! I ako ikad uzmem dinamit u ruku, nadam se da će mi biti posljednje!!!
3. Labrax je bia otvoria temu lovostaj i kako ga "izbjeći"... E pa vidite, postoji mala buža u zakonu za koju je bolje da što manje ljudi zna!!!
4. Imash pravo, 10 dana sam na forumu i nisam napisa apsolutno nishta korisno ali kako ću i napisati kad se svaka tema na forumu svodi na to da su profesionalni ribari krivi za sve, to ne ide tako... nije me niko naučia pisati na forumima, imam dosta iskustva na moru, sto se tiče i sportskog i profesionalnog ribolova da mogu i sam zaključiti kako utječe jedan na drugoga!!!
5. magistar sa 19... a volia bi ja, ali neće me knjiga :( ... a sa 25 diktator :?: :!: ako budem živ sa 25 mogu se za jaja ugristi :D

Ako netko oće bilo kakav savjet uvezi panule ima pp... ja ću pokušati odgovoriti najbolje sto znam...
Ali nemojte više pljucati po profesionalcima(ludar,koča,migavica,šabakun) jer tako izravno mene vriđaš... to mi je u familji već puno godina i ja živin od toga... ispalo je da sam ja jedini "izrod" u familji koji se tunjice uvatia ;) ;) ;)

s poštovanjem vaš Grga Špralja :roll:
NEKIMA OLOVA PLIVAJU, MENI SU I ŠUVRI POTONULI
KORNATAR
Member

PostPostao/la wildstar » 08. 05. 2009. (20:28)

cistac 1 je napisao/la:vidis ja svima kazem za poste po jadranu jer sam lovio od krka do dubrovnika orade inemozeju se poloviti udicom nego ih sve polovi ekipa iz trogira zapasom kad su u mrjestu kad su prosle godine kod zlarina izvadili deset tona dali su samo roniocu koji im je javio 100000 tisuca kuna probali smo se zaliti u ministarstvu ribarstva al to je velika lova u igri pa te niko ne dozivljava a ako ih treba izloviti do kraja onda bolje mi mali ribari nego banda iz trogira i oni idu po jadranu od istre do dubrovnika i samo to rade svske godine ista mjesta iste poste dok sve ne satru zato pitajte sto zelite o ribolovu parangalima postama i kraljicama dobicete sve odgovore pa kad ih puno pocne lovit ostace manje za trogirane :twisted:

Prvo si se zajeba jer te orade lovi kaštelanin on ih je i u šibeniku u luci uvatija 15 tona znam mu ime ali to mu bagra iz vlasti dozvoljava pa neka lovi.
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la sinitram » 08. 05. 2009. (21:23)

KORNATAR je napisao/la:1. velikim slovima nije tribalo biti napisano, osta uključen caps lock :| ... pravilnik sam pročita nakon sto sam posla post, VELIKA SLOVA i PUNO SMAJLIĆA... ISPRIČAVAM SE :thumbup:
2. Dinamit!!! to smo rekli da ćemo preskočiti, to je bia loš trenutak inspiracije i tema je prebačena u viceve di triba i biti!!! I ako ikad uzmem dinamit u ruku, nadam se da će mi biti posljednje!!!
3. Labrax je bia otvoria temu lovostaj i kako ga "izbjeći"... E pa vidite, postoji mala buža u zakonu za koju je bolje da što manje ljudi zna!!!
4. Imash pravo, 10 dana sam na forumu i nisam napisa apsolutno nishta korisno ali kako ću i napisati kad se svaka tema na forumu svodi na to da su profesionalni ribari krivi za sve, to ne ide tako... nije me niko naučia pisati na forumima, imam dosta iskustva na moru, sto se tiče i sportskog i profesionalnog ribolova da mogu i sam zaključiti kako utječe jedan na drugoga!!!
5. magistar sa 19... a volia bi ja, ali neće me knjiga :( ... a sa 25 diktator :?: :!: ako budem živ sa 25 mogu se za jaja ugristi :D

Ako netko oće bilo kakav savjet uvezi panule ima pp... ja ću pokušati odgovoriti najbolje sto znam...
Ali nemojte više pljucati po profesionalcima(ludar,koča,migavica,šabakun) jer tako izravno mene vriđaš... to mi je u familji već puno godina i ja živin od toga... ispalo je da sam ja jedini "izrod" u familji koji se tunjice uvatia ;) ;) ;)

s poštovanjem vaš Grga Špralja :roll:

dragi Kornatar,

Branit bas sve kocare, ali bas sve, mislim da je pogresno jer znamo i ja i ti da u svim profesijama ima svega i svacega, pa tako i medju kocarima. Ima onih postenih i onih drugih. Svi mi se borimo za komad kruha ali opet sta se sve cini po moru nekad ti prekipi. Ja osobno sam ima vise stete nego koristi od kocara. nemoj me krivo razumit, ali bilo je svega.
Odavno sam se ostavija profi ribanja, danas sam na tunjici i pekafondi i mirnije zivim.
A sad ovdi raspravljat ko je kriv, a ko nije mogli bi tako do besvjesti. Ti mozes za sebe rec ja sam posten i moja obitelj, zivimo od toga 3 generacije i ne krsimo zakon (ne racunajuci rupe) ali govorit o svima generalno....

Svi smo mi krivi sta ribe ima sve manje, netriba upirat prstom. Cast pojedincima.
Jedino nam ostaje da educiramo nasu dicu.
slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la tomi » 09. 05. 2009. (19:04)

grgo sta si sinoć popija?mislim na koncertu :D
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la cistac 1 » 10. 05. 2009. (01:25)

odgovor bavio se moj dida otac ne opravdava cinjenicu da ti alati rade veliku stetu za riblji fond kao i koca tih alata skoro da i nema u naprednim rib zemljama adrugo jadran je malo veci zaljev i ako zelimo da nesto ostane u moru trebamo koristiti vise selektivne alate al dosta o tome ajmo malo na parangale
cistac 1
New Entry

PostPostao/la DONDOLA » 28. 01. 2011. (09:19)

jel živ ovaj sa kornata?
DONDOLA
Member

Tip plovila: Ranieri s19

PostPostao/la dm2jokes » 12. 02. 2011. (22:05)

Pozdrav svima, samo sam zelio reci da je strasno da se ribe u mrijestu tako potamane.
A i o kocama imam lose misljenje bez obzira na sve okolnosti. Rado bih pomogao baciti grote u neke kanale :D
Ima neka godina, poribili smo sa Oradom cca 50.000 komada mladji u području Pakoštane-Drage, e sad jebiga ovi s druge strane istrijebe bas kada je mrijest. To je stvarno za usporediti sa krađom u HEP-u ili HAC-u i ocito je da smo kao drustvo u kurcu. Isprika na prostotama ali jedino one pasu uz ovaj tekst.
bolje mrtav pijan nego mrtav trezan
dm2jokes
New Entry

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.