Ribolov na Lastovu svima, a ne samo njima

Ostalo...

Moderatori/ce: riberer, Moderatori

Re: Ribolov na Lastovu svima, a ne samo njima

PostPostao/la palamide » 14. 07. 2015. (06:00)

Jučer rano lovio i nigdje nikog.Ulovili za ručak i dosta. Oplovio cijelo Lastovo i vratio se na Prežbu pojeli ulovljenu ribu i eto rendžera. Idu od broda do broda i nas niti da poledaju. Ne ljutimo se naravno. Moj je dojam ako si normalan i loviš za hranu a ne prodaju nitko te ne dira. A Lastovo?
Najljepši otok na kojem sam do sada bio. Proći između Mrčare i Prežbe i proći do Pasadura je u zalazu sunca doživljaj za pamćenje. Zaklopatica,Skrivena luka,Lastovnjaci...
palamide
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: g 20

PostPostao/la Buterfly » 14. 07. 2015. (12:51)

Palamide tako sam ti i rekao na pp udice nije problem puška je već nesto drugo to gledaju..... :thumbup: :wave:
Pametni ljudi uce na tudjim greskama, budale na vlastitim!!!
>Peliška jedra<
Buterfly
Member

Tip plovila: Antares 800 Nanni T-4 200

PostPostao/la isakac » 15. 07. 2015. (10:51)

Buterfly je napisao/la:Palamide tako sam ti i rekao na pp udice nije problem puška je već nesto drugo to gledaju..... :thumbup: :wave:

Zašto puška!? Misliš da se puškom ulovi više nego udicom? Sve ovisi o lovcu.
isakac
Member

PostPostao/la Buterfly » 17. 07. 2015. (20:08)

ne mislim samo prenosim sto sam čuo od su rekli ljudi od parka prirode za pušku
Pametni ljudi uce na tudjim greskama, budale na vlastitim!!!
>Peliška jedra<
Buterfly
Member

Tip plovila: Antares 800 Nanni T-4 200

PostPostao/la malub1 » 18. 07. 2015. (07:52)

I ja sam ovih dana prošao Lastovo s južne strane i kroz lastovnjake dalje prema Mljetu,ali moram priznat da nisam nigdi vidija toliko sinjala u moru ka oko jugoistočne strane oko Struge.nijedan sinjal od mriže ALI BAŠ NIJEDAN sinjal nije u skladu sa zakonom.Na nijednom nema oznake (tzv profi) a o tome da nisu ni kante određene veličine ni govora.Na jedno misto di san sta lovit (70 - 80 m od sinjala naša sam (udicon) bovu koja pluta metar ispod površine.Valjda oni računaju da njih u parku ne može kontrolirat Policija i Ribarska inspekcija REPUBLIKE HRVATSKE PA MOGU RADIT ŠTA IH VOLJA. :think:
Lijenost je ljudska RACIONALNOST.
malub1
Old Senior Member

Tip plovila: Damor800 Fjaka VM704LX mila 300 + mercury 9,9

PostPostao/la Pape » 18. 07. 2015. (10:39)

malub1 je napisao/la: Policija i Ribarska inspekcija REPUBLIKE HRVATSKE PA MOGU RADIT ŠTA IH VOLJA. :think:

...šta se dernjaš kojeg boga...dobro ja još uvik čujen...
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Turcin » 18. 07. 2015. (14:16)

Kako znas da nisu vrse za jastoge?
Turcin
Senior Member

Tip plovila: maestral 600

PostPostao/la malub1 » 18. 07. 2015. (17:38)

Znan 100%.Ne pitaj kako. :evil:
Lijenost je ljudska RACIONALNOST.
malub1
Old Senior Member

Tip plovila: Damor800 Fjaka VM704LX mila 300 + mercury 9,9

PostPostao/la lupis » 18. 07. 2015. (19:45)

malub1 je napisao/la:I ja sam ovih dana prošao Lastovo s južne strane i kroz lastovnjake dalje prema Mljetu,ali moram priznat da nisam nigdi vidija toliko sinjala u moru ka oko jugoistočne strane oko Struge.nijedan sinjal od mriže ALI BAŠ NIJEDAN sinjal nije u skladu sa zakonom.Na nijednom nema oznake (tzv profi) a o tome da nisu ni kante određene veličine ni govora.Na jedno misto di san sta lovit (70 - 80 m od sinjala naša sam (udicon) bovu koja pluta metar ispod površine.Valjda oni računaju da njih u parku ne može kontrolirat Policija i Ribarska inspekcija REPUBLIKE HRVATSKE PA MOGU RADIT ŠTA IH VOLJA. :think:

Mi smo, ko i Amerika, Australija, Svedska.....zemlja koja pruža ljudima mogućnost da napreduju, zarade....
To samo treba znat iskoristit...., treba se prilagoditi...., iskoristit specifičnosti sistema koji pruža mogućnost boljitka...,
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la 2105 » 20. 07. 2015. (20:55)

lupis je napisao/la:
malub1 je napisao/la:I ja sam ovih dana prošao Lastovo s južne strane i kroz lastovnjake dalje prema Mljetu,ali moram priznat da nisam nigdi vidija toliko sinjala u moru ka oko jugoistočne strane oko Struge.nijedan sinjal od mriže ALI BAŠ NIJEDAN sinjal nije u skladu sa zakonom.Na nijednom nema oznake (tzv profi) a o tome da nisu ni kante određene veličine ni govora.Na jedno misto di san sta lovit (70 - 80 m od sinjala naša sam (udicon) bovu koja pluta metar ispod površine.Valjda oni računaju da njih u parku ne može kontrolirat Policija i Ribarska inspekcija REPUBLIKE HRVATSKE PA MOGU RADIT ŠTA IH VOLJA. :think:

Mi smo, ko i Amerika, Australija, Svedska.....zemlja koja pruža ljudima mogućnost da napreduju, zarade....
To samo treba znat iskoristit...., treba se prilagoditi...., iskoristit specifičnosti sistema koji pruža mogućnost boljitka...,

Je pošli smo dobro naprid i ove sinjale šo ih je vidija očito nisu bili updejtirani i kao takvi iznimka .. inače sinjali su tako dobro prilagođeni okolini da ih i oni čiji jesu imaju digo problema nać. Najčešće je to prozirna pastična boca vode od litre i to obavezno brez etikete.

Ribarska inspekcija se tako dobro prilagodila da je postala nevidljiva i to zato jerbo svi znaju da je samo jedan brod za cilu županiju pa da nebi bilo lako činit traking broda ..opiturali su ga u nevidljivu pituru...naravno da takvu pituru imaju samo državne službe..

Lipo su se prilagodili svi ..i u tome je vic. Neznam zašto se sad zbog takvog napretka rompunja. I nemojte se varat ako nevidite po vanjskim škojima Gofe i ribe ka prin...jerbo su i njih opiturali kako bi se zaštiti riblji fond a naročito u parku priprode zašto su se lokalni patrioti posebno potrudili zadnjih godina. Ne triba bruntulat jer je sve pod kontrolom samo što se to ne vidi. Jedino što se vidi su škovace po moru i mrkenti.....hebiga niko neče da pituraje škovace...
2105
Member

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.