wildstar je napisao/la:Di su zubaci sa podine vanka drvenika ,sa braka od bakova ,vanka oruda ,maslinice,svi su izgleda zaboravili podvodnjake koji ih deru pa deru,ja nekidan vuka vani macaknare nisam se ni maka eto gumija bacija sidro na brak od 22 m i odo doli.A ludar se ne tiraje.
Očito da si zabrijao na neku maštu.pa tražiš krivce za inkviziciju.pošto ti je rođak neki od ludraša,nadam se da nije najveći devastator podina u povijesti-komunista. neka ti on kaže tko je polovio podine i na koji način.
Sam sam podvodni ribolovac,panulaš i profesionalni ribolovac.do prije samo 4-5godina podina je bila najbolje mjesto za zubaca u tom kraju, nakon tvog rođaka i još nekih nočnih krivolovaca nije ostalo ništa.hvala mu i hvala debilima koji ga podupiru.i hvala mu šta je zajebao našu budučnost da bi sebi izgradio onu kučetinu na krknjašima.danas se tamo može uhvatit zubatac na panulu na nekim lokacijama ali jako malo i izdašno.a u podvodnom ribolovu je broj zubataca ulovljenih na podine ovo ljeto manji od prstiju jedne ruke.gof je gotovo nestao zahvaljujuči pustim zapasima širom jadrana.imam masline i turizam pa mi ribolov nije primarni izvor zarade ali šta da je?na sreču nisam idiot kao neki pa ču optuživat bezveze onoga o kome nemam pojma ništa.probaj zaronit na podine pa pogledaj šta češ uhvatit.onda se vrati na forum i optužuj gumenjake koji rone na 22 metra.hvala ti za to što me optužuješ
ljudi budeite pametni.zaustavimo nekako ludar,migavicu i ostale zapase jer sve če uskoro bit podina.