Ludar

Ostalo...

Moderatori/ce: riberer, Moderatori

Re: Ludar

PostPostao/la manuel » 04. 09. 2009. (22:02)

Iša san sa prijateljima iz Privlake koji su radili sva ta dva miseca.A iša bi i više da san moga ali zaj..... me posa u to vrime, isto što bi sad triba odmarati i spremti se na lignje a ja odo na plivaricu.
Labrax znaju oni povuć ludar ali ako si ga povuka jedan put na jednom mistu ne vraćaj se više na to misto bar za 20 dana,a gazda ludra je čudan tip i vraće se opet na isto misto a vuka ga je prije 5-6 dana.Čini mi se da mu dogodine većina njih neće ić jer nije plaća kako triba .
manuel
Member

PostPostao/la labrax » 04. 09. 2009. (23:08)

manuel je napisao/la:Labrax znaju oni povuć ludar ali ako si ga povuka jedan put na jednom mistu ne vraćaj se više na to misto bar za 20 dana,

haha
ha ha
ha

o tome ja pricam
ima posti sto ih 3x dnevno mos povuc. i onda u 3. potegu uvatis vise neg u prva dva...
ima onih na koje se netriba vracat 20 dan. ima svega. samo triba zrno soli o kojem je smazija jednom prica..

neznaju oni nista

zasto je komunista jaci nego svi zajedno..
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la manuel » 05. 09. 2009. (05:52)

Što se tiče posla oko potega to znam da ga naprave kako triba a to što si reka da triba zrno soli to nisi pogrišija samo me čudi vlasnik ludra koji neće riskira druge pošte nego se vraće uvik na stara mista a posada mora slušat njega on je gazda.A ludar nije kupija nego ga nasljedija. Po meni stvar je u vlasniku on određuje pravila pa po tom dobar ili loš ulov je 90% njegova zasluga.
manuel
Member

PostPostao/la wildstar » 07. 09. 2009. (17:07)

Rođak mi koji vuće ludar ,prića mi je da je zna povuć ludar za domaćima i uvatit 3-4 puta više od njih.Prva tura mu je bila oko 1000 kg zubaci a imam slike kad je bilo i 300-400 kg plus pici, fratri i ostala riba i par puta 10-15 većih gofi.
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la Aurata » 18. 09. 2009. (15:45)

wildstar je napisao/la:Di su zubaci sa podine vanka drvenika ,sa braka od bakova ,vanka oruda ,maslinice,svi su izgleda zaboravili podvodnjake koji ih deru pa deru,ja nekidan vuka vani macaknare nisam se ni maka eto gumija bacija sidro na brak od 22 m i odo doli.A ludar se ne tiraje.

Očito da si zabrijao na neku maštu.pa tražiš krivce za inkviziciju.pošto ti je rođak neki od ludraša,nadam se da nije najveći devastator podina u povijesti-komunista. neka ti on kaže tko je polovio podine i na koji način.
Sam sam podvodni ribolovac,panulaš i profesionalni ribolovac.do prije samo 4-5godina podina je bila najbolje mjesto za zubaca u tom kraju, nakon tvog rođaka i još nekih nočnih krivolovaca nije ostalo ništa.hvala mu i hvala debilima koji ga podupiru.i hvala mu šta je zajebao našu budučnost da bi sebi izgradio onu kučetinu na krknjašima.danas se tamo može uhvatit zubatac na panulu na nekim lokacijama ali jako malo i izdašno.a u podvodnom ribolovu je broj zubataca ulovljenih na podine ovo ljeto manji od prstiju jedne ruke.gof je gotovo nestao zahvaljujuči pustim zapasima širom jadrana.imam masline i turizam pa mi ribolov nije primarni izvor zarade ali šta da je?na sreču nisam idiot kao neki pa ču optuživat bezveze onoga o kome nemam pojma ništa.probaj zaronit na podine pa pogledaj šta češ uhvatit.onda se vrati na forum i optužuj gumenjake koji rone na 22 metra.hvala ti za to što me optužuješ
ljudi budeite pametni.zaustavimo nekako ludar,migavicu i ostale zapase jer sve če uskoro bit podina. :sick:
Aurata
New Entry

PostPostao/la siniša.g » 17. 11. 2009. (23:23)

:sick: :sick: :sick:
svi podvodni ribolovci u HR godišnje ne ulove toliko zubonja koliko ludar u jednom osrednjem danu
siniša.g
Member

PostPostao/la labrax » 18. 11. 2009. (12:23)

joj molim te nemoj siriti takve dezinformacije molim te. ako ne poznas dobro neki alat, njegov utjecaj, broj ljudi koji se njime bave i njihov prosjecan ulov (mislim i na pusku i na ludar) onda ne pisi o tome.

znam ljude koji su ove god ulovili vise zubaca puskom nego pojedini vlasnici ludra koji su se ove god mucili s ocadama i salpama..

kad bi ti reka samo koliko 10 najjacih podvodnjaka-zubacolovaca u hr ulove zajedno zubataca puskom godisnje ispale bi ti oci :shock:

naravno ne govorim o bocarima s lampadinama.

ne love ni podvodnjaci puno u jedan dan (mislim kao pojedinci) ali love jako cesto i sada ih ima masu koji love uspjesno zubace..

a tek kad bi o panuli poceli pricat..
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la ab ovo » 18. 11. 2009. (13:15)

siniša.g je napisao/la::sick: :sick: :sick:
svi podvodni ribolovci u HR godišnje ne ulove toliko zubonja koliko ludar u jednom osrednjem danu

Svi ludraši u HR ne ulove toliko kirnji koliko pravi podvodni ribolovac u jednom osrednjem danu :lol:
ab ovo
Old Senior Member

Tip plovila: Učka-Yam 2t/4KS, Maestral 500-Yam 2t/6KS

PostPostao/la labrax » 18. 11. 2009. (22:13)

Svi ludraši u HR ne ulove toliko lignji koliko ab ovo u jednom osrednjem danu :lol:

a jesmo zajebani a? :lol:
:wave: :thumbup:
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 18. 11. 2009. (23:21)

labrax je napisao/la:.

a tek kad bi o panuli poceli pricat..

S izrečenim u vezi puške se slažem,a za ovo citirano mi reci razlog zašto ne bi o tome počeli pričat?

Ajde baš me zanima koliko zubataca natuku neki panulaši opjevani u mnoštvu narodnih pjesama i izdignuti u legende! Na kraju balade doć ćemo do toga da imaju više uspjeha samo zbog motiva,hi-hi-hi...,a ne zbog prirodne nadarenosti....

PS Ča nisi ti već trebao bit u krevetu?
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la labrax » 19. 11. 2009. (09:31)

lupis je napisao/la:a za ovo citirano mi reci razlog zašto ne bi o tome počeli pričat?

jesam li ja negdje napisao da nebi trebali o tome pricat?

pa ja sam prvi poceo pisat o tome kako je panula najgora i kako cemo ih sve satrati; al me onda popljuvalo
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 19. 11. 2009. (16:54)

aj samo ti nastavi pa ćemo vidjet tko će te popljuvat.....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la baracuda » 19. 11. 2009. (22:21)

prosjek jenoga boljega panulaša je tona na godinu,parangalista 2 tone a sportaša rekreativca ki poteže za zubaca ili polaže male parangale kvintal...

jebiga,.. ka ni više...ja bi voli da je ovo dnevni prosjek a ne godišnji...,i da je riba duplo skuplja...hehehe..

nek svi love...bilo iz gušta ili potribe
baracuda
Member

PostPostao/la unije » 19. 11. 2009. (23:50)

tribalo bi ukinit panulu jer ona uništava prirodno bogatstvo više od koćara, a uz nju bi isto trebalo ukinit potpuno peškafondo i naravno lov liganja. pa pogledajte samo koliko ljudi sad peškafondima devastira prirodu....
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la baracuda » 20. 11. 2009. (09:04)

da..

jadransko more većini hrvata služi za loviti uligne i kupati se,...hehe
baracuda
Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.