Uglavnom u 6 mj. sam odlučio kupiti brod, drveni, duljine 6.3 preko svega a trup je ćini mi se 6.1, u brodu je yanmar 1 cilindr, brod na sebi ima ugrađeno hidraulićko upravljanje kormila, nosać pomoćnog motora i to je to što se tiće opreme, jer sam dogovorio da ne idu uz brod bokobrani sidro i štrikovi. Brod je stajao u Baškoj na mokrom vezu, nije 2 ili 3 godine ništa dirano po brodu, neodgovorno je brod bio zapostavljen jer bivši vlasnik je bezdušno brinuo za brod tako da brod treba generalno urediti.
Brod je prevezen u Zagreb gdje će se i uređivati.
evo zasada prvo nekoliko slika pa će se na slikama puno bolje vidjeti o ćemu se radi.

P.s samo još da za sada dodam da je motor izvađen i osovina propelera i skinuta je kabina i nadkabina ali te slike tek za par dana jer moram ih napraviti.
Kabina i nadkabina je trula 85 % pa sam odlućio napraviti novu po mijerama stare.
A šta se tiće trupa nije najzdraviji ali ima i puno gorih grobova, uglavnom ima posla ko i kod svake generalke broda, tj. treba raditi i to je to!
Dajte malo komentirajte ako može pa za koji dan slike da se vidi što je napravljeno do sada