Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ivan3 je napisao/la:Lipi brod, a rebra i madiri na slici izgledaju relativno zdravo.
Nađi (neznan kako ćeš to izvest u Zagrebu) dobroga kalafata da poredi trup. Motor na generalnu, a ostalo možeš sam ako znaš radit sa drvon.
Puno posla, ali na kraju ćeš dobit super brod.
Samo naprid!
sans-ego je napisao/la:Jako lijepa forma. Ima tu materijala za napraviti jako lijepu gajeticu. Da li znas cija je gradnja? Samo nagadjam, ali meni se cini da je neki Punat-Cres, tako mi barem vizualno "zraci".
Vjerjatno imas u planu neki drugi motor staviti. Preporucam tu na forumu procitati temu od kolege Gase koji je radio slican projekt isto u unutasnjosti kontinenta, koristeci vrlo pametni spoj tradicije i modernih materijala. Sretno u projektu i izvjestavaj nas kako napreduje posal. Uvijek je lijepo citati i vidjeti kako netko spasava lijepi tradicionalni brod.
andro89 je napisao/la:Evo malo da se javim sa par pitanja, uglavnom, osim što je kabina i nadkabina skinuta nema nista novoga jer me vrijeme malo zeza, taman je lijepo vrijeme preko tjedna i onda dodje vikend sa lošim vremenom i nemogu raditi na brodu.
Ali evo motor sam cijeli raskopao, uglavnom termo dijelovi na motoru su u dosta lošem stanju tako da sam se odlućio na varijantu sve napravit kako spada pa si miran, što znaći GENERALKA. Pošto sam ja alatnićar i imam radionu za alatnićarske usluge brušenje glave, šlajfanje dosjeda ventila, brušenje radilice i leteće ležajeve od klipnjaće i radilice ću napraviti sam ali ću morati kupiti 2 nova ventila, i sve što ide uz njih, uzeo bi i klip i karike a najvjerojatnije i košuljicu cilindra (samo to ću vidjeti dali ću sam raditi ili ću narućiti).
Molio bi sve ljude dobre volje koji imaju bilo kakvu informaciju da mi kažu dali u hrvatskoj mogu negdje eventualno naći te djelove ili se moram poigrati sa internet trgovinama:
Hvala unaprijed.
P.S skoro sam zaboravio, radi se o motoru yanmar diesel, model yse12, jedan cilindar, našao sam informaciju na internetu da je to 12 ks, ima i yse8 koji je isti samo je razlika u promijeru klipa i on je 8 ks.
luka je napisao/la:Pjeskarenje vodom je veoma riskantno, moze pjeskarenje suvim vedom ili zrakom pod pritiskom, pijesak mora biti jako sitne granulacije, ili umjesto pijeska kad se radi s zrakom pod pritiskom moze soda bikrbona. Ja sam veliki protivnik i letlampe ako se kasnije nanosi epoxy kao zastita jer kroz onaj ugljenisani sloj tesko probija epoxy, moze onim fenom.
problem kod pjeskarenja pogotovo sa grubim gritom je sto pocinje cupati strukturu drveta jos kad je drvo mokro onda ga jos vise cupa. Hrastovina i tvrda drva se pjeskira vodom jos i mogu, ali kod borovine i nekih mekih dvra je problem. Mozes probat na maloj povrsini, ali tu je drugi problem jer iole suvo drvo napunis vodom i opet pogotovo sad u ovom periodu tu vlagu ne mozes osusiti, da je ljeto ni po jada.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.