Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
a aaaaaa teško te navuć prvo sam ti napisao ono što te ide pa sam kasnije promjenio post da te navučem da nastaviš sa takvim glupostima ---al il si me skužio il ti je moj "dobar prijatelj kopirao post pa poslao " ---e i njemu lip pozdrav u tuđini ,,, a ti frak pogledaj malo ča si mu odgovorio ---a je sad si se i izvuka.....franco je napisao/la:ribarica je napisao/la:E moj Franko ti stvarno imaš tvrda jaja--čovik te pita kako može bit ko plastika kad mu poslje izbije na fuge sve vanka kad se drvo napije vodurine -a ti odgovoriš da treba brusit??? ma šta zaboga milog ima brušenje stim
Izbije mu vanka zato jer je drvo ostavljeno da se rasuši prije nego je zaštićeno bilo kojom piturom.Ako se drvo ogoli usred lit ili se to radi sada ima velike razlike.Drugo moraš dobit ruku kad kitaš da ne zapuniš previše.Treće treba vidit kako je kalafatano i da li je štupa nakon toga namazana.Ovisi kada je barka bila i prečavlana.Teško je nešto objasnit dok ne vidiš,to je kao da ti doktor daje dijagnozu putem sms.Treba prije vidit i onda liječit.A ribarica ako je drvo u škveru tretirano kako treba neće se napit vodurine, već će uzet vlagu u sebe.Ako nađem slike pokazat ću ti brod od 12 mt sređen ko plastika,ali ja sam takav i kad radim nije mi teško,meni govorim meni smeta čak i "narančina kora" kod pituravanju valjkom od spužve.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.