A koji ležaj ako se namota najlon ili još gore upredenica namota na osovinu neče oštetit ležaj,spasit te donekle samo ako montiraš noževe izmeđuležaja i propele.
Legi koliko se sjećam...ako nisam nešto pobrkao...jednom si prilikom pisao da si palubu premazao sa smolom. Kako ti to izgleda nakon godinu dana ?
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
Po ovoj slici ne mogu zaključiti što je ispod banjašuge možda da Nidžo slika malo izbliže.Pogleda sam malo pažljivije i ako se ne varam ovo bijelo se nazire i malo ispred krmenog zrcala po kimentima od madira pa je moguće da ste nešto kitali nakon kopera kako su Teo i Ceko zaključili.Ako je malo otvorila bilo bi sigurnije da ste ubacili na lagano jednu nit od pamučnog konopa recimo osmice pa preko minij pa koper.Kad stisne taj lagani fil gotovo nestane u kimentu. Opreza nikad dosta jer evo u Krku da i ozbiljne plastične barke gredu fondo i sva sreća da imate spasilačku službu ki reagira promptno
Moj dida je zna slikovito reć da bi mu bilo draže da mu tuče glava u rivu nego brod... by newarr
promjenili smo sve madire hrast, ojačali sva rebra(nešto zamenjali), paluba burma teak, interier če biti mahagonij, pajoli marine-okume,vide su sve inox A4, mjere 6x70 i nešto 8x80....