Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
porer je napisao/la:luka je napisao/la:Apelujem da se otvori jedna stranica, dje cemo svi stavit video snimke spaljenih sopstvenih drvenih baraka i brodova na dan Sv. Nikole, za spas dusa nasih kad kupimo plasticne i ovih sto ih vec imaju." Posto i tako ne vrijede puno." I da vec jednom raskirstimo s tradicijom, prosloscu i precima. A administrator da ugasio ovaj dio foruma sto se odnosi na drvene brodove.
Ja cu jednu ipak ostaviti, spremit i konzervirat u konobu , pa cu za 20 godina napravit muzej mozda vise uzmem na ulaznice.
Svaku tvoju riječ treba podržat i i zapamtiti, ti si čovjek jedan od onih za koje sam ponosan što ih poznajem, makar i ovako preko foruma a nadam se da će doći dan da se i uživo vidimo. Duboko te poštujem.
jerga je napisao/la: Tko je bio u Norveškoj lako će zapaziti da taj izrazito pomorski orijentiran narod cijeni i poštuje svoje tradicionalne brodove kao pravo nacionalno blago. A standard im je takav da mogu kupovati svake godine drugi (plastični) brod, ali to im ne pada na pamet. Imati drveni brod tamo to je stvar ponosa i domoljublja
luka je napisao/la:Samo mi skoci pritisak, Kad vidim pojedine komentare. Mislim da ovakva negativna propaganda nije dobra....
U plasticne vergule od barak do 9 m ne ulazim iz principa to sam jednom dao rijec i toga se drzim..
riberer je napisao/la:U svakom slučaju, kad vidim one porerove slike ... ne znam, obuzme me neka tuga, drugačija ...
jerga je napisao/la:Mare, ti stalno o šoldima , ali ljudi ti pokušavaju reć da nije u šoldima sve. Evo ja ti imam 2 barke, plastičnog gradca ka i ti i gajetu. A gradca ću prodati kako stvari stoje jer mi ne trebaju 2 barke. I radi šoldi, podrazumijeva se
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.