barka je bačena zalivena i potvrđena !, bacili ju u more naoružali se vinom uhvatili se vesla i veslali od malinske do porta uz grmljavinu i kišu koja nas je povremeno pratila , popili par litara i veslajuč nazad , ruke me od veslanja još bole ali gušt je gušt ,

zadnji madir je od mahagonija a škermadure i ostalo hrast , sam škerm je od žižule koju smo pilili 1 mjesec za vrjeme punog mjeseca , ašta (ako se tako kaže) je od črnike koju smo spilili prije 2 godine i držali je pod morem godinu , uglavnom ima svakakvog drva , tik je kupjen u tavalonu i piljen na lajsnice i slagan na bazu od termata , koja je svuda omeđena okapnicama , ostao je još stalak za feral koji se rade u tokariji , crtan je dva dana na kompu sastoji se od par različitih konusnih inox komada te djelovi od teflona , kad sam vidio nacrt u mikronima , mislio sam da su to nacrti od nuklearne osovine , u svakom slučaju svaki dio je odrađen vrhunski , kaič je malen svega 4 i nešto ali najljepši od batana u luci a vjerujem i šire , mislim da je premazano s 6 ruka laka pitat ču kojeg , tražio sam jučer slike od barke kakva je bila ali nisam imao dovoljno vremena pa slike sljede naknadno a sada stavljam još malo slika od porinuča a ostalo sutra , barka je ležala puna kamenja na dnu stvarno je bila u jako lošem stanju .
http://img79.imageshack.us/gal.php?g=p3120178.jpg