Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
legi je napisao/la:Da je bilo malo više sluha kod naših vlastodržaca bilo bi i kalafata i drvenih brodova...zašto turci rade,njima se isplati i naši kupuju brodove kod njih,nisu neka kvaliteta ali plove i lipi su.....mi imamo sve al to neznamo iskoristit i zašto plastika mora bit bolja...stil života...tako je počelo,brzina,pa nemam vremena,pa ne da mi se,pa je nono umrl pa ovu godinu nećemo piturat...pa je došla istranka i dalmatinka...ajme ke lipo..i sad ti reci jel tvoj brod od 3 tone bolji od šešule kojoj ne smiš skočit na kuvertu i ako staneš na bandu ćeš past u more....zašto betina i murter mogu,zašto većina prodanih drvenih sa kvarnera odlazi u dalmaciju..i rade se novi lupis iznenadio biš se...i nije drvo skupo...baš mi je krivo ča nema denda da stavi cijene...iznenadili bi se...a za more nema usporedbe...
legi je napisao/la: .i nije drvo ništa skuplje nego plastika,pogotovo danas dobre drvene barke se mogu kupit za malo novca....
ebabic6 je napisao/la:legi je napisao/la:..i nije drvo skupo...baš mi je krivo ča nema denda da stavi cijene...iznenadili bi se...a za more nema usporedbe...
dendo kad stavi cijenu zaboli glava a isprazni portafoljo
el passo je napisao/la:ebabic6 je napisao/la:legi je napisao/la:..i nije drvo skupo...baš mi je krivo ča nema denda da stavi cijene...iznenadili bi se...a za more nema usporedbe...
dendo kad stavi cijenu zaboli glava a isprazni portafoljo
Ima jedna stara kineska poslovica a glasi ovako "Ko ti je meštar skup, učini sam ! "
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.