Crackiranje programa

Linkovi koji bi nas mogli zanimati ...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Crackiranje programa

PostPostao/la Grinteša » 06. 01. 2009. (09:37)

Neznam jeli radi ali vrijedi pokušati.Pogledajte sve filmiće.
http://www.youtube.com/watch?v=ESsXLKTV ... re=related
Grinteša
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Gajeta 8.30 m (plastificirana) IMR 34

Re: Crackiranje programa

PostPostao/la Eventum » 06. 01. 2009. (11:16)

Nije li zamišljeno da se programi koji se žele koristiti - kupuju? :?: :?:
Eventum
Senior Member

Tip plovila: Adria 500+6KS Suzuki & Elan i45.1

PostPostao/la Gaso » 06. 01. 2009. (11:46)

Ovisi kakva im je licenca, ja koristim programsko opremo na računalima koji su pod licencu GPL, GNU, opensource, tu možeš sve koristiti bezplatno, čak možeš legalno prodavat, ako se nađe koja budala, koja nezna da je to bezplatno, jedino je da nemaš autorskih prava, pa mogu svi dalje to kopirati, prodavati, promjeniti itd.... Funkcionalnost ista, virusa skoro nema, čak brže sve radi na lošijem hardware-u, samo nažalost ljudi još nisu svi to shavtili, ali polako se mjenja. Malo ljudi zna da 90% svih servera radi upravo na toj programski opremi.
Gaso
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara i Betina 700

PostPostao/la surfer » 06. 01. 2009. (14:30)

Gaso je napisao/la:Ovisi kakva im je licenca, ja koristim programsko opremo na računalima koji su pod licencu GPL, GNU, opensource, tu možeš sve koristiti bezplatno, čak možeš legalno prodavat, ako se nađe koja budala, koja nezna da je to bezplatno, jedino je da nemaš autorskih prava, pa mogu svi dalje to kopirati, prodavati, promjeniti itd.... Funkcionalnost ista, virusa skoro nema, čak brže sve radi na lošijem hardware-u, samo nažalost ljudi još nisu svi to shavtili, ali polako se mjenja. Malo ljudi zna da 90% svih servera radi upravo na toj programski opremi.

slika
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la Eventum » 07. 01. 2009. (14:02)

Gaso je napisao/la:Ovisi kakva im je licenca, ja koristim programsko opremo na računalima koji su pod licencu GPL, GNU, opensource, tu možeš sve koristiti bezplatno, čak možeš legalno prodavat, ako se nađe koja budala, koja nezna da je to bezplatno, jedino je da nemaš autorskih prava, pa mogu svi dalje to kopirati, prodavati, promjeniti itd.... Funkcionalnost ista, virusa skoro nema, čak brže sve radi na lošijem hardware-u, samo nažalost ljudi još nisu svi to shavtili, ali polako se mjenja. Malo ljudi zna da 90% svih servera radi upravo na toj programski opremi.

Mislim da se link i sadržaj nije odnosio na taj tip softvera i pripadajuće licence ;), a o ovome drugom bi se dalo raspravljati...al na nekom drugom mjestu...forumu... :)
Eventum
Senior Member

Tip plovila: Adria 500+6KS Suzuki & Elan i45.1

PostPostao/la Gaso » 07. 01. 2009. (16:09)

Bio si upravu i ja to podržavam, samo sam htio uputiti čovjeka, da neka ne radi nelegalne stvari, odnosno da razmisli, kako legalno dobit bezplatno programe koji mu trebaju, ali u tu si u pravo, da to možda bolje razpravljat u nekim drugim forumima. ;)
Gaso
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara i Betina 700

PostPostao/la ribarcro » 15. 03. 2009. (05:57)

Ma to i nije nesto ! Postoji google za to ! odes upises i nađeš !
ribarcro
New Entry

Natrag na Korisni linkovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.