Jedino treba naći sponzore za nagrade

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Pape je napisao/la:... može, može.... taman san tija predložit jednu igru sa net.hr, neka borba jedrenjacima... baš bi volija ispotapljat neke....![]()
![]()
Pape je napisao/la:... može, može.... taman san tija predložit jednu igru sa net.hr, neka borba jedrenjacima... baš bi volija ispotapljat neke....![]()
![]()
Mali Dabar je napisao/la:Pape je napisao/la:... može, može.... taman san tija predložit jednu igru sa net.hr, neka borba jedrenjacima... baš bi volija ispotapljat neke....![]()
![]()
Ima li koja di se dize parangal ? Evo zamota sam prste izolirom !
acer_ je napisao/la:instalira san al kako igrt online nece da me spoji
slot je napisao/la:mislim da bi bilo zgodno da i ovaj forum ima neku igricu..da moremo jedan drugog slati u ...![]()
![]()
teo_ribar je napisao/la:najbolja igra za ovaj forum bi bila....potapljanje brodova![]()
![]()
![]()
slot je napisao/la:teo_ribar je napisao/la:najbolja igra za ovaj forum bi bila....potapljanje brodova![]()
![]()
![]()
a ima toga u playtoju i briškula i potapljanje brodova ...a inače igram 5 u nizu, tamo imam rejting 10...a bilo bi fino kad bi se mogla i tu ugraditi kakva igra umisto dosade...nekad je baš dosadno
Pape je napisao/la:slot je napisao/la:teo_ribar je napisao/la:najbolja igra za ovaj forum bi bila....potapljanje brodova![]()
![]()
![]()
a ima toga u playtoju i briškula i potapljanje brodova ...a inače igram 5 u nizu, tamo imam rejting 10...a bilo bi fino kad bi se mogla i tu ugraditi kakva igra umisto dosade...nekad je baš dosadno
..pa ta na potapjanje bi bila idealna...uuuui brajo guštije...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.