Postao/la Trogiranin » 29. 01. 2009. (23:23)
Ne, nego jednostavno nije mogao podignuti okretaje do kraja - 3600 o/min.Korak propele je bio prevelik te je stoga motor bio više opterećen, a samim time je i više trošio propela nije bila pogođena šta bi rekli naši "meštri".Propela je četverokraka 17x12 i jedna pala je imala dosta odstupanja dali od udarca u nešto u vožnji, pada ili sl. neznam.Sada su sve pale dovedene u granice tolerancije i korak je smanjen na nekih10,5.Inače prije nisam moga nikako panulat sa njom jer mi je na minimumu brod iša 3,5 mijle, tj. bio je prevelik zahvat mora(paš 12) sad je to smanjeno pa ću vidit kad je montiram.Proba sam smanjit minimum ali se tad dešavalo da se zaguši ka da će se ugasit u trenutku ukapčanja ako ne bi doda malo gasa pa mi je to dopizdilo i zato sam se odlučio na skeniranje, a onda se pokazalo i to sa jednom palom, oštećenje ili šta već mada nikakvih vidljivih tragova nije bilo niti se ja sićam da sam u nešto zveknija.
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi
Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS
Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!