ISPUŠITE se, napravite KURCŠLUS

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

ISPUŠITE se, napravite KURCŠLUS

PostPostao/la Strici » 16. 12. 2008. (23:31)

Počeo sam gori i čeka da neko učini ventilj di bi svi napuvani mogli puvati, pa se ispuvati i ne svađati se. Ali di bi mogli lipo, onako fino spuštavati, a niko se nebi smija jiditi. Ma i podjebavati, biti Lero to drugon reči, redikulati i sve ča ne paše gorika, da gorika drjimo temu o znaja i mišjenja.
Pa kad te oče jiditi, a ti njega pošalji ovdi, a ne u p.mat.....
Pročita san da mi oni moj profešur, ne ne, špecijalist preporuča iči u Peveca ima onih đira za kupit ča kosidu travu, pa da stavin na moj brod. Moj bidni sinko, a ja ti iman mali lipi kaić, o oka. Pa nemam mista za take velike stvari. Neman ni trave da bi kosija, a ako kosin onda na ruku. A ti imaš veeeeli brod. Ka sanduk. I imaš puuuuno mista, a moribit da bi ti kosilica bila i o korist. Znaš ono uvatiš zubonju, dva, ili više, pa upališ tu makinju za travu i skidaš zubonjima krljušt. Ekola, ti to tribaš, a ja ti baš i nevolim makinje iz PRC. Ako ti zavali koji šold, pomoči ču ti prijateju.( A ako triba znan di se zube mogu utopit za 200 kuna)
Gori na našen največen otoku san vidija slični tvome, i uslika ga. Vidin kašun, ma sličan mi je nečijen. Da ni sličam moribiti tvon?

slika

Ako je ka i tvoj, nije ni čudo ča bi se rado uselija na oni lipi Galeb, makar ondi i palubu riba, jer tamo ti gazda sigurno nebi da biti kapitan. :lol:
No ljudi ča imadu puno šoldi , kad dojdu nami, budu i neoprezni, raznježu se, a ti mu najdeš kakvu dobru mušu, pa mu je uvali moribit se taj da i preveslati, a ako poneseš samo 3 puške od silnih koje imaš u gumenon kaiču, ma usrat če se od straja. I ti češ onda biti kapitan. :D Na jednu šipku stavi obavezno oni harpun ča ima tri krila, oni znaš kakav ima Đems Bond.

ps. Javi prijateju oli je ti gori sličan tvon. Ako je nabacit čemo koju šoldu pa kupit tu makinju, tu za brijati zubonje. A ako se skupi koji šold više, probat ču te nagovorit ostatak za malo kožmetike brodu. Prijatelju brod mora biti i od oka. Ne samo dobar. Zato sam onim makaronđijava zavidan. ;)
Zadnja izmjena: Strici; 17. 12. 2008. (07:46); ukupno mijenjano 1 put/a.
Strici
Senior Member

Tip plovila: Westerly 31 Kech Volvo MD2B, Leisure 17 KK

Re: ISPUŠITE se, napravite KURCŠLUS

PostPostao/la Strici » 16. 12. 2008. (23:44)

.
Strici
Senior Member

PostPostao/la NOŠTROMO » 17. 12. 2008. (12:45)

Šta ljubomora učini od čovika...
Neka meštre moj, samo ti se bavi očima i estetikom, neko i to mora radit. Mi ostali ćemo plovit i ribe lovit (al pomalo nikad nije kasno da i ti naučiš)
Ma ja se tebi divim koliko imaš slobodnog vrimena da ga utučeš na ovakve pizdarije, al dobro je to bar ovako imaš nekakve međuljudske odnose, šta bi (prema ovome kakav se prikazuješ u svojim postovima) teško ostvariva u stvarnom životu. Dobro sam te spizdija u mozak kad si radi mene otvorija cilu novu temu. Nedaj da te moje rići diraju, budi jak, sve će bit dobro 8-)
NOŠTROMO
Member

PostPostao/la nikoM » 17. 12. 2008. (16:23)

Puko bih da ne pitan he,he,he - na čemu si to bio sinoć Strici,jebote? :lol: :lol: :lol:
nikoM
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Istranka-T-10

PostPostao/la Strici » 17. 12. 2008. (20:40)

Na dijeti prijatelju. Previše sam nabacio.
Ma nije tema otvorena za Noštrona, za sve. Negdje se izgubilo, pa ču ponovo pitat. Znam gdje se zubonje mogu uvaliti po 200. To je sigurno više nego šta dobiješ. ;)
Strici
Senior Member

PostPostao/la karamba » 17. 12. 2008. (21:25)

daj strci i meni malo toga ....... :o ovo mora da je direkt iz kolumbije ! čisto ,čisto
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la raptor » 17. 12. 2008. (21:50)

Pihhhh, LSD uopće više nije IN slikaslika
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Strici » 18. 12. 2008. (20:02)

:lol: Ma jeste isšempjani. A šta je vama, ol vam je vrana ono malo mozga iskopala, da nam Raptora nije uhitila ptičja gripa? :o Moglo bi i treviti, tamo di on drži brod stalno letu labudovi, drito za one mlinice i iz zraka ukakavaju po ljudin i brodim. :lol:
Judi to je meni od one dalmatinske polovine. :shock: Tamo u malom mistu su svi judi taki. Eto i sad bi tija malo da se pokaran sa nekin slovencon, ali kladija bi se da takega nema na forumu. :evil:
Strici
Senior Member

PostPostao/la jodler » 19. 12. 2008. (08:40)

Strici je napisao/la::lol: Ma jeste isšempjani. A šta je vama, ol vam je vrana ono malo mozga iskopala, da nam Raptora nije uhitila ptičja gripa? :o Moglo bi i treviti, tamo di on drži brod stalno letu labudovi, drito za one mlinice i iz zraka ukakavaju po ljudin i brodim. :lol:
Judi to je meni od one dalmatinske polovine. :shock: Tamo u malom mistu su svi judi taki. Eto i sad bi tija malo da se pokaran sa nekin slovencon, ali kladija bi se da takega nema na forumu. :evil:

Nema takekega, nema.
jodler
New Entry

PostPostao/la Strici » 19. 12. 2008. (10:25)

:lol: I boje, boje im je. Ukakili su se pa neznam oli im se več upalilo u gačan. Kažu 76 postotaka jih je da nas ne pustu. Ostali su ovi par sa voruma (?) i onih "neopredjeljenih. :lol: . Ma jemaju i oni malo mišance, ali to mišanca krije i puva ko da su pravi. Slovenci. :twisted:
Strici
Senior Member

PostPostao/la raptor » 19. 12. 2008. (10:36)

Strici je napisao/la::lol: I boje, boje im je. Ukakili su se pa neznam oli im se več upalilo u gačan. Kažu 76 postotaka jih je da nas ne pustu. Ostali su ovi par sa voruma (?) i onih "neopredjeljenih. :lol: . Ma jemaju i oni malo mišance, ali to mišanca krije i puva ko da su pravi. Slovenci. :twisted:

A jesi opićen slika
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la raptor » 19. 12. 2008. (10:53)

Si vidia Strici,njih 76% je da nas ne pustu u EU ali ih je zato 90% za ljetovanje u nas,za imat kuće i vikendice,za imat i držat brodi
ovdi,za lovit,jist i prodavat ribu i još nam tupe kako su prijateljska zemja :!: koji paradoks aaaaaa ;)
Ali imamo mi za njih lika,ako ništa tu je stari hrvatski redarstvenik i lovac na krivolovce,čuvar Jadrana i poznati grizonjaslika

800px-White_shark.jpg
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Strici » 19. 12. 2008. (13:14)

Ma idi šta si se uzjogunia. Uzmi to sa humorom, više češ uraditi sa spuštanjem, nego se svađat. Čuvaj živce, i zajebaji. Neče ti niko zamjerit, a kad bi i tija, reci da si Lero od svog mjesta. :lol:
Inače ja ti več godinama ne kupujem slovensku martadelu, ne da nije dobra, recepturu su tako i tako drpili taljancima. Kupujem martadelu iz Vrbovca. Namjerno, oču hrvacko. ;) Inače martadelu ne jedem, kad kupim je za ženu. :lol:
Strici
Senior Member

PostPostao/la bambi » 19. 12. 2008. (16:06)

:D sad su face , ček da dođu na more (plivat ce do Pirana)a velika bijela za njima :mrgreen:
bambi
Member

PostPostao/la raptor » 19. 12. 2008. (16:29)

bambi je napisao/la::D sad su face , ček da dođu na more (plivat ce do Pirana)a velika bijela za njima :mrgreen:

Izvini Bambi ali to nije velika bijela već je to hrvatski redarstvenik,on stalno,danonočno bdije na površini i podmorju,pazi da se ne ugrozi cjelovitost,naruši suverenitet i integritet lipe naše,kontrolira strance a posebice slovence a glede dozvola ,prelova,izlova i slično.Inaće je iz policijskih kuloara iscurila vijest da se pomenuti zove Hrvoje ,obućen i treniran u našim vodama,po mirisu raspozna strane državljane a koga jednom gricne okus ne zaboravlja !!! Uredno je registriran pri HRM a indeficikacijski kod mu je instaliran u podnožju leđne peraje(vidi sliku).
raptor
Korisnik baniran

Sljedeća

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.