jedino kasno je da je sarkazam prisutan,
al eto napisao si sto nekupim polirku u pevexa pa probam.
eto napisao sam (3m polirku sam posudio) da sam napravio za 8h, i sad opet nevalja?
pa ok
hvala na savjetu za vax
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
MURTERINJO je napisao/la:Meni se cini da su se ovde zamisale kruske i jabuke,covik je pita za klasicno poliranje i zastitu trupa, neki su otisli u detailing sta samo po sebi nije isto ali su svi ovi sta su radili ovo prvo vidili da je bolja lova u ovome drugome pa su svi postali experti u poliranju i zastiti plovila,kao sto je to trend zadnjih godina u auto svijetu,vise ne mozes oprat auto da ti netko ne nudi nano ovo nano ono a cijene ne bih komentirao.
Nije mi namjera nikoga uvridit ovo je samo moje videnje situacije sa poliranjem a i ostalim stvarima vezanim za brod.
MURTERINJO je napisao/la:Nadam se da Visnja ne prati forum nije Pevec nego Pevex ali i tamo ima dobrih polirki za ovo o cemu je bilo pitanje.
Ako je trup bilo koje druge boje osim bijele svi ovi postupci gore navedeni su bacanje novaca i niti jedan polir majstor ga nece rjestit to je sigurno.Brusenje sa 500 1 000 2 000 3 000 5 000 15 000pa poliranje traje max 6 miseci pa Jovo na novo opet filozofija.
josey je napisao/la:evo oko mene dva bordo trupa vise su sivi nego bordo, i tri plava vise siva nego plava
josey je napisao/la:naravno da moze
plavi i bordo trupovi su dosta nezahvalni, mialim da je na to murterinjo ciljao, jer nakon 18mj opet okaidirsju i jako zamatiraju.
evo oko mene dva bordo trupa vise su sivi nego bordo, i tri plava vise siva nego plava
daleko su tezi za odrzavanje, mislim da je to cjela poanta price.
kad smo kod poliranja
pero je napisao/la:MURTERINJO je napisao/la:Meni se cini da su se ovde zamisale kruske i jabuke,covik je pita za klasicno poliranje i zastitu trupa, neki su otisli u detailing sta samo po sebi nije isto ali su svi ovi sta su radili ovo prvo vidili da je bolja lova u ovome drugome pa su svi postali experti u poliranju i zastiti plovila,kao sto je to trend zadnjih godina u auto svijetu,vise ne mozes oprat auto da ti netko ne nudi nano ovo nano ono a cijene ne bih komentirao.
Nije mi namjera nikoga uvridit ovo je samo moje videnje situacije sa poliranjem a i ostalim stvarima vezanim za brod.MURTERINJO je napisao/la:Nadam se da Visnja ne prati forum nije Pevec nego Pevex ali i tamo ima dobrih polirki za ovo o cemu je bilo pitanje.
Ako je trup bilo koje druge boje osim bijele svi ovi postupci gore navedeni su bacanje novaca i niti jedan polir majstor ga nece rjestit to je sigurno.Brusenje sa 500 1 000 2 000 3 000 5 000 15 000pa poliranje traje max 6 miseci pa Jovo na novo opet filozofija.
Očito znaš više od svih nas ovdi pa nam ti to lipo objasni ,znači plavi,bordo,ili ...trup se nemože rješiti ?
Zašto onda garancije na 12 misici ili više ?
4ever je napisao/la:josey je napisao/la:naravno da moze
plavi i bordo trupovi su dosta nezahvalni, mialim da je na to murterinjo ciljao, jer nakon 18mj opet okaidirsju i jako zamatiraju.
evo oko mene dva bordo trupa vise su sivi nego bordo, i tri plava vise siva nego plava
daleko su tezi za odrzavanje, mislim da je to cjela poanta price.
kad smo kod poliranja
....i na kraju ti kupis pastu 3m zelenu i pevec polirku i oces rezultat a sve sta ti kaze pero ili bilo ko drugi ne postivas ,nikakvi proces o kojem smo pisali nisi niti procita jer je bila bitna cijena
josey je napisao/la:4ever je napisao/la:josey je napisao/la:ajde da ponovim
brod je ispoliran odavno ZELENOM 3M pastom i 3M polirkom sa zelenim padom.
Pa cu ponovit i ovo, ja san samo pita cine da zastitm gelcoat nakon poliranja.
Dakle voskom.
HVALA
nisra od navedenog sta si napisao ne stoji.
ili da ti nepristojno kazem da lazes, ili si jednostavno pobrkao protagoniste teme i samo mene krivo kvotao.
josey je napisao/la:
to da lazes sam rekao zato jer si poceo pisat stvari koje ja nisam rekao / napisao, onda mozemo pristojno rec da si pogrjesio ili nepristojno, da lazes. odluci koja varijante ti odgovara, opet tvoja stvar.
boja od 400kn kilo nema veze sa ovim, niti po meni ima smisla na brodu.
cudi me kako bagere ne farbaju sa bojom od 1200kn po kilu![]()
sve ima svoju namjenu
4ever je napisao/la:josey je napisao/la:
to da lazes sam rekao zato jer si poceo pisat stvari koje ja nisam rekao / napisao, onda mozemo pristojno rec da si pogrjesio ili nepristojno, da lazes. odluci koja varijante ti odgovara, opet tvoja stvar.
boja od 400kn kilo nema veze sa ovim, niti po meni ima smisla na brodu.
cudi me kako bagere ne farbaju sa bojom od 1200kn po kilu![]()
sve ima svoju namjenu
...tvoj prvi post kaze kako si polira sa zelenom 3m pastom brod i trazis vosak
....ja i pero pisemo o proceduri koja je potrebna za pravilno poliranje,znaci koristenje jedne paste i posli voska nemoze dat zeljene rezultate![]()
Sta se boje tice spominjem je iz rezloga sta je puno postojanija i izdrzljivija od delkota zato i kosta puno vise
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.