Poslovanje na hrvatski način

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Poslovanje na hrvatski način

PostPostao/la gosmart » 19. 08. 2015. (09:51)

Bok ekipa!

Nije baš vezano za more, ali ...
Radi se o tvrtci Cybershop j.d.o.o., vlasnik i direktor Robert Žilić, Zagreb, Osječka 92
https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f ... :080931114

http://www.cybershop.hr/

Roba naručena i plaćena unaprijed. Nije isporučena, kao vratit će novac. Nakon nekoliko ponovljenih i neizvršenih dogovora oko povrata ...
Nije izdan račun za primljene predujmove.

Ide mu kaznena prijava i prijava poreznoj. Vjerojatno i društvu za zaštitu potrošača.
Ovakvi nesposobnjakovići i prevaranti ne zaslužuju poslovat.

Žao mi je što nisam prosurfao prije.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=880342

Ja ću preživjet tih nešto kuna. Nadam se da se netko od vas neće za....t.

Evo mu malo besplatne reklame!
gosmart
Member

Tip plovila: MF 655

Re: Poslovanje na hrvatski način

PostPostao/la tragos » 19. 08. 2015. (11:04)

klasika sa doticnim, par firmi ima kod jedne narucis i platis, od druge dobijas racun , rokovi isporuke ka da tek nesto ide u proizvodnju, ima iskustva s njim, tokalo me puta u zg i osobnog rjesavanja problema
tragos
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: samogradnja plastika 7,10m

PostPostao/la peroski » 19. 08. 2015. (11:32)

Dajte napišite i imena drugih firmi od dotičnog da se neko ne zahebe. Danas svi nešto kupujemo preko interneta i dobro je bit upoznat sa raznim navlakušama. :thumbup: za pokretanje teme.
peroski
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Ocqueteau 610

PostPostao/la dome » 19. 08. 2015. (11:53)

Razumijem tvoje ogorčenje i potrebu da to podjeliš sa svekolikom pučanstvom ali nije to poslovanje na Hrvatski način nego lupeška posla i taj vid poslovanja se ne može niti je korektno generalno vezati ni uz naciju ni uz narod ......... Ovakvim naslovom si uvrijedio sve poštene Hrvate i Hrvatice koji se na pošten način bore za kruh svoj svagdanji.Ne znam radi čega si si kivan na naš narod ali nipošto nas ne možeš okarakterizirati kao lupeže jer to generalno nismo te nismo zaslužili takav pečat.Odakle ti informacija da je dotična lopina Hrvat ??? Jesi li mu vidio rodni list ili domovnicu ??? ........Ma i ako jesi mislim da je realno očekivati ispriku u ime svih poštenih Hrvata i Hrvatica jer lopovluk ne možeš nipošto i ni pod kojim okolnostima generalno vezivati uz karakteristiku i obilježje jednog naroda !!!
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
dome
Moderator i djelatnik u sektoru nautike

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la Pape » 19. 08. 2015. (13:03)

...iako san jedan od onih koji pokušavaju na pošten način i bore se iz dana u dan...nisan se škica na naslov...dapače, čak bi nadoda da jedina krilatica koja u nas vridi je "ili zajebi ili ćeš bit zajeban...trečeg nema"

...a inače Dome...uz svo dužno poštovanje šta si sta u obranu, da više manje sve fercera u ovoj državi kako triba, sta bi i ja...al trenutno činjenično stanje čini da više me vriđa tvoj post, nego naslov, jer sve napisano gledajuć kao komplet ili zbir zapravo još jednom radi od mene, građanina Republike Hrvatske, Hrvata,.... BUDALU...uz sve one ostale koji to čine svakodnevno...

...tako da ukratko...

...Dome, aj lovit rakove.... :wave:
Zadnja izmjena: Pape; 19. 08. 2015. (13:14); ukupno mijenjano 2 put/a.
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la el passo » 19. 08. 2015. (13:04)

Ma, hrvati su ovisni o lopovluku...dokaz...uvjek na izborima pobijede lopovi ;) Pošteni su manjina i najčešće se drže u sjeni...da ne nahebu.

No da ne budem previše ot...nisam vičan trgovini preko neta no sve što sam do sada naručio, to sam i dobio te platio kad mi je poštar donio. Unaprijed nikad i nikako
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la dome » 19. 08. 2015. (15:28)

Pape iskreno mi je žao :cry: :cry: :cry: što te vrijeđa moj stav i uvjerenje da se nas Hrvate nipošto ne može generalno okarakterizirati kao lupeže jer to generalno nismo te nismo zaslužili takav pečat.........
2) koristi “Pretražnik”
dome

PostPostao/la lupis » 19. 08. 2015. (16:14)

Ma njega to ne vrijeđa...., on samo ne voli da ga neko drži za budalu, da mu prodaje maglu, da mu uvaljuje muda za bubrege..

Btw, predmjevam da je naslov takav zbog sistema koji omogućuje ajdučiju, a to što smo tu većina ko narod to je slučajno..., kako je i napisano..., možda su se izjasnili kao hobiti,trolovi, teletabisi ...., ko zna...., sad i mene zanima što su.., da budemo fer prema ostalim...

Kao ni elpasu, ni meni nije jasno zašto netko nešto plaća unaprijed od neprovjerenog subjekta i posle se žali, i koliko su njihove cijene uopće povoljnije, jer ako jesu puno, ja bi se zapitao....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Pape » 19. 08. 2015. (17:13)

dome je napisao/la:Pape iskreno mi je žao :cry: :cry: :cry: što te vrijeđa moj stav i uvjerenje da se nas Hrvate nipošto ne može generalno okarakterizirati kao lupeže jer to generalno nismo te nismo zaslužili takav pečat.........

...vidi Dome, mentalitet ...zajebi ili ćeš bit zajeban...je sve prisutan u svim sverama ovdašnjeg društvenog života...počevši od banalnih stvari, pa da ne govorimo velikih... zašto Lupis i Elpasso ne bi platili recimo meni nešto odma i to isto i dobili šta su platili?...bez ikakvog razmišljanja...odakle njihov stav i straj... ja ne plačan dok ne vidin?...upravo iz onoga šta su skužili na svojoj koži ili nečijoj tuđoj...da će bit zajebani ili postoji veeeelika mogučnost da će bit zajebani...

...šta ne bi bilo lipše od toga, platim ti i dobijem šta san platija...bez ikakvih premisa.

...ovako farbanje parolama mi Hrvati svi pošteni, i najbolja nacija na svitu i busanje u prsa...tih imaš svaki dan na te-ve na lopate...a vidi di smo i dokud su nas doveli...i zato sam tvoj kompletan post svatija ko da me ponovo neko pokušava pripiturat....a i tice na grani već znaju u kojem grmu leži zeko....

...tako da to negiranje nečega šta je očito, nikako ne riješava problem...triba reč...jesmo lupeži smo...i radit ću svim silama da ne budemo lupeži...krenit ću od sebe i pokušat obratit ostale...jedino takvo samokritično razmišljanje može nam pomoć da se konačno pomaknemo s mrtve točke...ovako, mazanje sam sebi zdravih oćiju i pokušaj ostalima...a za čunu sve, ostalima, pa i meni...
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 19. 08. 2015. (17:30)

...i da još da se nadovežen...na ovo gore s jednom današnjom anegdotom baš u ovom stilu...

...gazda jedne firme s kojom surađujemo, me pita bil mu mi sastavili novu radionu tj, komplet elektroinstalaciju...i usput znam li kojeg vodoinstalatera...

...moj prvi odgovor je bija...je, znam, čovik nije zajeb, dobričina je i dobro rade...

...kad san svatija šta san izgovorija u prvoj rečenici sam se prikrstija i livon i desnon...da smo spali da mi je ušlo više u krv odma poć objašnjavat da čovik kojeg priporučujen nije ...zajeb!

...pa hebo te led....onda o ćemu ćemo mi dalje....
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la dome » 19. 08. 2015. (18:30)

Kao što svi nisu dobri tako ni svi nisu loši. Lupeži su po mom uvjerenju ipak u manjini i protiv te manjine treba se boriti no svejedno se ne može na osnovu ponašanja manjine okarakterizirati cijeli jedan narod .........
2) koristi “Pretražnik”
dome

PostPostao/la Pape » 19. 08. 2015. (18:51)

...ljube ne svacas... ta vecina ili manjina upravo i odreduje kako ce se i ovi ostatak ponasat...onaj uhljeb u fotelji ti kroji koliko ces ti ili ja bit "posten"...a da posten napisen bez navodnika...onda bi tu ric prije zaminija sa svetcem...al ne bum vise diplil po ovoj temi...mislin da san bija dovoljno jasan...
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la Kapo » 19. 08. 2015. (20:56)

Složio bi se sa obojicom :thumbup:
Samo da nebude gore :mrgreen:
Any fool can criticize,condemn and complain....and most do...(by Dale Carnegie)
Born to ride....forced to work

Nemojte se prepirati sa glupim ljudima....prvo vas spuste na svoju razinu a onda pobijede na iskustvo.
Kapo
Old Senior Member

Tip plovila: Adria 1002 (Yanmar, 2 x 100 KS)

PostPostao/la el passo » 19. 08. 2015. (21:12)

Dome, ne možeš sve mjeriti po sebi. Jednu državu čini narod. Narod si bira vodstvo i to ne marsovsko nego hrvatsko. Ti su ljudi u velikoj večini tu rođeni i odgojeni. A na kraju šta dobiješ. Sve gledaju kako bi što više lapili, osigurali si povoljne zakone, saborske mirovine i benificije. Sjetite se sanadera. Jedna Jovanka Broz je bila u problemima jer nije imala za ogrijev ali mislim da će sanaderovi prapra unuci živiti ko bubrezi u loju. Pa onda šef gospodarske komore koji je skupljao trofeje po africi a sve na račun obrtnika. Onda ona županica ili štoli koja je kupovala bijesne aute, jakovčić koji si popločavao vile kamenom sa foruma itd, itd. Ponavljam oni nisu marsovci već spadaju u rod croatus vulgaris. Onda imaš ugostielje koji u nakon cijelog dan pune terase imaju 100 kn u kasi pa se neki vrli politički mozak sjetio unajmilti čehe da ih špijaju, pa obrtnike koji smo gledaju kako da ne izdaju račun...više iz nužde nego pohlepe itd itd.

Suma sumare, velika večina državljana samo gleda kako bi prevarili ili državu ili susjeda što iz potrebe što iz navike i taj se obrazac ponašanja kroz godine genetske selekcije polako ali sigurno ukorijenio u nama.

Ajde sad lock i mirna bosna
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la jambalaya » 20. 08. 2015. (10:05)

Onaj Vulin sve dobro rekao o nama,čak i umanjio... :roll:
jambalaya
Member

Sljedeća

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.