dome je napisao/la:Pape iskreno mi je žao

što te vrijeđa moj stav i uvjerenje da se nas Hrvate nipošto ne može generalno okarakterizirati kao lupeže jer to generalno nismo te nismo zaslužili takav pečat.........
...vidi Dome, mentalitet ...zajebi ili ćeš bit zajeban...je sve prisutan u svim sverama ovdašnjeg društvenog života...počevši od banalnih stvari, pa da ne govorimo velikih... zašto Lupis i Elpasso ne bi platili recimo meni nešto odma i to isto i dobili šta su platili?...bez ikakvog razmišljanja...odakle njihov stav i straj... ja ne plačan dok ne vidin?...upravo iz onoga šta su skužili na svojoj koži ili nečijoj tuđoj...da će bit zajebani ili postoji veeeelika mogučnost da će bit zajebani...
...šta ne bi bilo lipše od toga, platim ti i dobijem šta san platija...bez ikakvih premisa.
...ovako farbanje parolama mi Hrvati svi pošteni, i najbolja nacija na svitu i busanje u prsa...tih imaš svaki dan na te-ve na lopate...a vidi di smo i dokud su nas doveli...i zato sam tvoj kompletan post svatija ko da me ponovo neko pokušava pripiturat....a i tice na grani već znaju u kojem grmu leži zeko....
...tako da to negiranje nečega šta je očito, nikako ne riješava problem...triba reč...jesmo lupeži smo...i radit ću svim silama da ne budemo lupeži...krenit ću od sebe i pokušat obratit ostale...jedino takvo samokritično razmišljanje može nam pomoć da se konačno pomaknemo s mrtve točke...ovako, mazanje sam sebi zdravih oćiju i pokušaj ostalima...a za čunu sve, ostalima, pa i meni...