Kad se već tolerira pisanje osvrta onda bi i ja dao svoj.
Gledajuči kako nad gospodinom sa početka teme biva rađen egzorcizam i on to stoički DOBROVOLJNO podnosi pišao sam od smijeha. Gledajući kako žena biva udarena sa lopatom po glavi sa strane pijane budale bio sam zgrožen. Svakome ko ima imalo ukusa, ljudskog dostojanstva, kulture i pameti taj post nije smiješan. Tu je vrlo jasno što su moderatori i admin htjeli poručiti.
I moderatori i admin su samo ljudi koji su skloni promjenama raspoloženja i pragova tolerancije pa se iz tog razloga dešavaju ponekad naizgled oprečne situacije. Da njih nema ovaj bi forum bio vrlo teško čitljiv. Iako spadam u skupinu kojoj se postovi često brišu i nekad mi to ne paše to jednostavno prihvačam bez neke ljutnje. Moja preporuka, kao redovnog korisnika, tim ljudima koji omogućavaju da naš forum funkcionira je da budu stroži i ne dozvoljavaju si komentiranja i prepiranja sa njima na javnom dijelu foruma ...kako tu i u pravilniku piše... jer oni jesu i moraju biti zakon, a kako je riberer rekao " kome se ne sviđa, široko mu more "
Evo toliko od mene a sada idem pogledati onog gospodina još jednom
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam