Ne nasjedajte

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Ne nasjedajte

PostPostao/la karamba » 16. 05. 2014. (21:07)

mop , znao sam da nas nećeš iznevjerit , još češ ga na kraju izludit do te mjere da če od jada i kupit taj tvoj brod samo da ga ostaviš na miru :thumbup:
vrhunski, idemo dalje ;)
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la Trogiranin » 16. 05. 2014. (21:36)

Nemoš virovat, a svi ste pročitali naslov i NASJELI :Other9: :Drunk38:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la kutnjak » 17. 05. 2014. (05:52)

Trogiranin je napisao/la:Nemoš virovat, a svi ste pročitali naslov i NASJELI :Other9: :Drunk38:

Ma pusti to, tema je bas super, jedna od najboljih u zadnje vrime na razvodnjenom forumu. Samo naprid MoP, ako lopovu uspijes ukrast 10€ svaka ti cast!
kutnjak
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Merry Fisher 725 / Honda 150

PostPostao/la captain Kirk » 17. 05. 2014. (06:45)

Dok čekamo daljnja dogadjanja u ovoj zanimljivoj priči i meni se javio gospodin Steph Pate koji na sličan način želi kupiti moj brod

Hello Friend,

Thanks for your response,Am ok with your price and I need you to understand that i am willing and ready to purchase it right away, put it off the AD site, consider me as your favorite buyer, and Please note that i live in USA but right now am in work now and due to my work as a Marine Engineer, will not be able to come to view the merchandise or come for the pick up but i have a shipper/mover who handles my shipping arrangement anywhere in the world and i will make all transportation preparations for the it to be transported to my home in USA. If possible can you send me some recent picture?,My shipper will be coming for the pickup, after you have received payment, which would be through PayPal,So do you have a PayPal account for the payment?

Regards...
captain Kirk
New Entry

Tip plovila: Saver 22, Yamaha 200 KS

PostPostao/la fishbone » 17. 05. 2014. (06:51)

Evo izazov! Tko prvi naplati od lopova 10 eur taj je pobijedio! :D
fishbone
Old Senior Member

Tip plovila: Piculjan 720ng, Yanmar 240

PostPostao/la teo_ribar » 17. 05. 2014. (06:55)

fishbone je napisao/la:Evo izazov! Tko prvi naplati od lopova 10 eur taj je pobijedio! :D

A nije fer....MoP ga kuha već fanj vrimena :mrgreen:
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la mali od palube » 17. 05. 2014. (07:08)

captain Kirk je napisao/la:Dok čekamo daljnja dogadjanja u ovoj zanimljivoj priči i meni se javio gospodin Steph Pate koji na sličan način želi kupiti moj brod

Hello Friend,

Thanks for your response,Am ok with your price and I need you to understand that i am willing and ready to purchase it right away, put it off the AD site, consider me as your favorite buyer, and Please note that i live in USA but right now am in work now and due to my work as a Marine Engineer, will not be able to come to view the merchandise or come for the pick up but i have a shipper/mover who handles my shipping arrangement anywhere in the world and i will make all transportation preparations for the it to be transported to my home in USA. If possible can you send me some recent picture?,My shipper will be coming for the pickup, after you have received payment, which would be through PayPal,So do you have a PayPal account for the payment?

Regards...

To je taj! Je li se i tebi najprije javio SMS-om? Ovaj tekst je C/P iz maila koji je poslao meni.
mali od palube
Senior Member

Tip plovila: Pasara Kosanović 500

PostPostao/la captain Kirk » 17. 05. 2014. (12:24)

Tako je, prvo SMS i u njemu email adresa (steph.pate105@hotmail.com).
Odmah sam skužio da se radi o prevari čim je spomenuo Paypal jer sam slično iskustvo
imao kada sam kupovao brod i gledao oglase na boatshop24 gdje je hrpa prevarantskih oglasa.
Takodjer je bila priča o nekakvoj uplati preko ebaya, ali kad sam tražio scan papira, tip se nije
na to obazira nego je sam vrtija svoju priču tako da sam skonta da je prevara
captain Kirk
New Entry

Tip plovila: Saver 22, Yamaha 200 KS

PostPostao/la 2105 » 17. 05. 2014. (20:13)

A kad ti se obrati na prvu sa 'Hello Friend', :idea: a još ovi text kasnije.... :wtf:
Ma naprid mop...samo para mi se da ti ovaj nije nikad vidi 10 eura na jedno misto
Ako uspiješ, triba ti dat baren zlatnu medaju :thumbup:
2105
Member

PostPostao/la mali od palube » 18. 05. 2014. (17:45)

Evo, na moj socijalni mail Mr. Marcus je odgovorio socijalno osjetljivo:

Hello Mario,
Thanks so much for your prompt attention and your understandings, you are really a good person and am glad to hear that.
Firstly i will like you to know that this transaction is secure and we both have a 100% guarantee because the Paypal is only waiting to receive the western union details of the 900euro from you and once they confirm it valid that the money has been sent to the shipper they will release all your money within some hours they finish the verification, meanwhile you don't need to worry about anything my friend, if you still need another money for the crane as you mentioned, i might still be responsible for that and in other words i will still be responsible for the more money if you requested for you to get the crane.
Secondly i want you to also understand my point that if the money has not yet been deducted from my account, i won't be so anxious for our deal to get completed,the total money has been deducted from my account and it can not be reverse back or canceled by the sender anymore which is me as the PayPal has already sent you the confirmation email that the payment has been deducted from my account.
You are not going to send me the money, you are sending it to the shipper for the pick up and once its done, just send the western union details to the PayPal by replying back to the confirmation email you got from them, once they confirm it valid all your money will be release that same day. So Mario, you don't need to worry or be afraid of anything, just try and get the money send tomorrow morning and i promise you that it will all goes in good way as you will also have all your money into your account tomorrow as well.
I will be glad if you can lye your trust in me as i have already put my trust in you already and i hope for a good transaction for the both of us.
Thanks and Happy Sunday.

Danas sam ga pokušao staviti pred zid:

Alright, Marcus, you don't seem to be getting the point so I'll make it simple for you.
I do not trust you. I have asked on multiple occasions for you to prove that I can trust you (by making the €10 payment) and you have simply ignored the request.
This is the situation:
I have the 950€ in my pocket now and I can make the payment tomorrow afternoon.
I will only do it if I first see a payment of €10 on my PayPal account. I want to sell you my boat but you're making it very difficult for both of us.

Iako... da bi mi stvarno uplatio tih 10 €, morao bi stvarno otkriti svoju mail adresu s kojom se logira na paypal. Vjerojatno bi onda to bilo i pravo ime i prezime... Osim ako ne napravi neki novi account kao marcus.jose... Živi bili pa vidjeli.
mali od palube
Senior Member

PostPostao/la zorica » 18. 05. 2014. (22:07)

a reci ti meni sta ces ako on ipak uplati desetku.
zorica
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: quicksilver 500 fish,merc 60 efi

PostPostao/la Greco » 18. 05. 2014. (23:01)

Ja bi ih slikao, poslao mu sliku i napisao "Arrivederci mare"
Greco
New Entry

Tip plovila: Kuster 550

PostPostao/la mali od palube » 19. 05. 2014. (06:29)

zorica je napisao/la:a reci ti meni sta ces ako on ipak uplati desetku.

Malo je vjerojatno da će uplatiti. No, ako se to i desi, najprije ću malo biti sretan i zadovoljan, a potom ću mu to vratiti preko WU s onim Porerovim papak-pitanjem. To će me koštati 50 kn, ali gušti su gušti...
mali od palube
Senior Member

PostPostao/la samoborček » 19. 05. 2014. (08:31)

Izgleda da ih ima više. Meni je došlo u petak na mail:

Ja ću kao da znate ako brod je još uvijek na prodaju, možete mi e-mail natrag da uskoro
G. Abraham Dawson

Ovo je pošiljaoc:

G. Abraham Dawson (neregistrirani korisnik) <upit@njuskalo.hr>
samoborček
New Entry

Tip plovila: Saga 27 ac, Volvo 42 kw

PostPostao/la 2105 » 19. 05. 2014. (11:36)

A naješka ih je MoP
2105
Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.