Vezani estrih ili glazura !??

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Vezani estrih ili glazura !??

PostPostao/la ćuba69 » 23. 02. 2012. (14:14)

ćuba69 je napisao/la:...nemoj da kome padne napamet da me uznemirava ...bit će :Angry47:

.... i šta mislite tko je odma nazva.... :?:
...jist,pit,hajduk split...
ćuba69
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la teo_ribar » 23. 02. 2012. (14:24)

ali makar nije nazvao kad si prošal malo odmorit :D

vidiš da je obziran :D
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la Trogiranin » 23. 02. 2012. (15:02)

Da nije nazva Pape ? Pape ne zovi ljude (o.p. "glavnog meštra") kad se "odmaraju", a i ....Pape ..... materijal je i kruv, mesina, kumpiri, piva, cola, .... nemre meštar delat bez "materijala" . Ma neka još si mlad i zelen, naučićeš !!! Ima vrimena .... :wave: :angel:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la Pape » 23. 02. 2012. (15:53)

...ma da vidiš kako rade i bez mesine i kumpira, pive, cole.... :evil:

....još ste vi na onom starom sistemu, sad je presvjetli kapitalizam...a ne ko prije...dođe njih 13 stavljat stup od sruje, onda dvojica ga montiraju, a ostala 11-storica odu u nabavu...dvojica odu u drva, jedan je otiša nać gradele, četvorica su išla po meso, a trojica po pivu....u 11uri marenda, u podne je ka već nakon gajbe bive "upeklo sunce" pa će se malo sklonit, u dvi ure stup i dalje nakrivo stoji, i onda doć ćemo sutra ga ispravit jer mu (stupu) danas nije dan da stoji uspravno, neće u livel i bog...pa ćemo sutra....pa sutra opet ista 13-torica, jer jebiga ako dođu drugi neče nikad, ovi prvi poznaju "problematiku" od jučer, a ovi drugi nemaju pojma pa bi tribali iz početka.... pa je stup u 11 uri doša u livel jer su se ona dvojica dositili kako će ga dovest da bude u livelu, onda je već marenda gotova jer su ova 11-torica sve pripremili...e sad, u podne, opet upeklo sunce, i tribalo bi se malo u lad sakrit da se ne dobije sunčanica...u dvi ure ona tri kapasta izolatora na stupu neče sad u livel ni oni....pa ćemo sutra opet sa istom 13-toricom...jer tek sad ako dovedemo druge...morali bi iz početka jer, bože moj, sad je "problematika" još kompliciranija....i tako još par dana...i tek onda moremo mi pustit struju...i problem riješen!... 8-)

a kako mi danas...

...zove investitor, i pita....jel oni stup od struje stavljen šta san ga sinoć zamislija stavit, a nisam nikome reka?...onda ti kažeš... nije...onda on...danas do jedanaest ja moran imat struju priko tog stupa!....a stup još u Zagrebu na skladištu u Dalekovoda.... onda ti kažeš nemože, al može sutra u jedanaest....onda on...nemože, mora bit danas u jedanaest...onda ti.... bit će do pet popodne...onda on...do jedanaest!!!...onda ti kažeš...nemoguče....onda on...odbit ću ti od situacije sve stupe dosad koje si montira!...onda ti...dobro bit će u jedanaest...onda se sitiš da ima stup u nekoj firmi u st-u...onda zoveš ovog...daj ti stup bogati, spasi, riješit ćemo ga sutra čim mi ovi plati....onda dobiješ stup, jedva skupiš dvojicu da ga smontiraju i spoje i da moraju bit do jedanaest gotovi...onda se ovi prikrste i reču ti da si lud....ti kažeš nema ni na marendu dok ne bude gotovo...onda oni se uvate radit ko munjeni...onda ti njima kažeš bit ćete nagrađeni za ovo, a u sebi misliš, bit ćete qr@c...onda ovi još manitije na stupu rade gladni, onda zove investitor u 10 uri...je li gotovo?...ti kažeš....nije, dogovor je za jedanaest!.... onda ovi stane vrištat, ja san reka do deset...neču ti platit ti stup....onda ti...boli me qr@c, ja ga sad skidan!....onda on...boli i mene kua skidaj, ja dovodim drugog izvođača!....onda ti...dovedi!....onda zoveš ostale bratske firme...ljdi ako zove taj i taj ne možete ništa radit zatrpani ste....onda opet za 10min zove investitor...aj stavi ti stup, platit ću ti ga, al ću ti isto odbit 15%!...onda ti... aj dobro stavit ću ti stup i bit će do jedanaest....onda u jedanaest ti zoveš investitora da je gotovo, dok do tebe ova dvojica gladni ko vukovi dahču i jedva čekaju da im rečeš da mogu na marendu...onda investitor...ok...ja ču sutra zvat hepovce da puste struju ali tek iza jedanaest jer se od jutros spreman na "poslovni" put!.... :twisted:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la ćuba69 » 23. 02. 2012. (16:32)

emils je napisao/la:slika
ćuba69
Old Senior Member

PostPostao/la Trogiranin » 23. 02. 2012. (16:55)

Ribeeereeee r , oćemo na nagradno krstarenje na put oko svita ....... ?!?!

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la ćuba69 » 23. 02. 2012. (17:10)

hmmm :Other54: ...ne hvala......

slika
ćuba69
Old Senior Member

PostPostao/la Trogiranin » 23. 02. 2012. (17:18)

Ići će mo na "banderi" ! Papeeé imaš li koju šta je pritekla iza marenda, a da je ona dvojica nisu naložili ?

Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la ćuba69 » 23. 02. 2012. (17:28)

u 18.oo h je sastanak "kriznog stožera foruma" u "Kopačke".....ovoj anarhiji i javašluku triba stati na kraj......
razmotrit će se sve situacije... oko estriha,pločica,kuhinjskog namještaja,kako udobrovoljiti supruga,lomljenja kurčevih kostiju,zabijanja bandera itd itd....
a vidit ćemo i što ćemo s onom travom što puuuuuše kod Slota..... : Laughing4:
ćuba69
Old Senior Member

PostPostao/la Trogiranin » 23. 02. 2012. (17:33)

Biće: ko je proliva mliko ? Priznaj !

Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la teo_ribar » 23. 02. 2012. (17:56)

Trogiranin je napisao/la:Ribeeereeee r , oćemo na nagradno krstarenje na put oko svita ....... ?!?!

ima nas ovih zadnjih par dana za napunit jedan solidan brodić za poć na nagradno krstarenje :lol: :mrgreen:
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la udica » 24. 02. 2012. (20:20)

teo_ribar je napisao/la:
Trogiranin je napisao/la:Ribeeereeee r , oćemo na nagradno krstarenje na put oko svita ....... ?!?!

ima nas ovih zadnjih par dana za napunit jedan solidan brodić za poć na nagradno krstarenje :lol: :mrgreen:

...biće tisno kad čubi popuca njegova ligadina :shh:

...idemo dalje ;) .........dio matrijala nabavljen (250 kg)...i vlakna, još 6-7 vrića treba dotrat pa ga moremo meknit na tih 4.14m2 veceja, nego "meštre" triba li u veceju naokolo meknit onu spužvastu traku ili tanki stiropor (suprotiva prinošenja zvukova na zidove, ako to uopće za to služi) :?: .....a u zadnju kad meknem estrih i po potrebi samonivelirajuću masu te zidne pločice osim donjeg reda jel potriba cilu površinu veceja + 5-6 cm zida zamazat kakvim hidro izolacijskim sredstvom pošto kako neće bit "mute" (čitaj perilice) u veceju neću stavit ni top sifon :!: :?:

...svi ozbiljni a osobito neozbiljni odgovori rado su došli :D :wave:
udica
Old Senior Member

Tip plovila: Atlantic 560 PH Honda 90VTEC

PostPostao/la tg-boy » 24. 02. 2012. (23:07)

sad sam nešto ovo gleda i čitan trogiraninove "savjete" pa ne znam - neki dalekovodi ražnji i slično .... meni pada na pamet da pukotina se zakrpi elasičnim brtvilom - sika - silikon - priko estrih i rabic mreža - gornji sloj odvojen od donjeg koji dilatira ili ova baza - česta na mostovima -koju je pape opisa .... ovo gori stvarno nevjerovatno, oni da je zaspa oni da je zva , oni da mu je žena sritna šta je zva (u drugom postu) , oni treći opet da prvi pripazi da ga nebi slomija bože oprosti :sick:
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la udica » 17. 07. 2012. (14:59)

....i šta se dalje desilo :!: :?: :roll:
....slikoteka slijedi :!: 8-)
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
udica
Old Senior Member

PostPostao/la udica » 17. 07. 2012. (15:09)

....zamazalo se sika lateksom za šire od gvide, postavija drveni prag za orjentir visini, a ujedno i kao kadica za drenažu ispod praga kad namažem sika seal 100, visina je varirala od 27-50 mm (kao što se vidi) ;)
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
udica
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.