CBX 750 f,90 ks,meni tada i previše...,mašina majka...tadašnja konkurencija u obliku Yamahe Genesis ili raznih GPZ-a su svučali ko mlinac za kavu(suzukija neću ni spominjat)

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
LANDO je napisao/la:
Raptore umalo ti nisam došo na Čiovos Pegasom
lupis je napisao/la:
lupis je napisao/la:Ovako je bila opiturana u originalu,prije nego što se moj način vožnje i centrifugalna sila nisu "razišli"...(ovo je s neta slika).
CBX 750 f,90 ks,meni tada i previše...,mašina majka...tadašnja konkurencija u obliku Yamahe Genesis ili raznih GPZ-a su svučali ko mlinac za kavu(suzukija neću ni spominjat)
raptor je napisao/la:Robi,prije su motori bili kvalitetniji,manje elektronike i ostalih čudesa,večinu si moga sam "poštelat" i slično.Danaska gledam oni moj ,čuda elektronike, koristi sistem ride by wire (nema sajlu gasa već neka kontrola priko wirlesa),tri mape vožnje i još neke bedastoće.Ovi moji ča su mehaničari svako malo na neko doškolavanje ili instrukcije u Apriliu .Sičan se svog BMW 51/3 ,vanka zimčina,samo rukom zapreš filter za ariju i kresne od prve
Ovi današnji kad stanu moraš zvat u NASA-u da dođu popravit
nikoM je napisao/la:Da prnula u rosu...da je meni bila takva prije dvadesetak i nešto,prešla bi ta još toliko.
I to na ovome:
Podsjeti me Trogiranin![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.