Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
bilo je napisao/la:Pušio sam 35 godina. Najmanje dve kutije na dan, a kad se našlo društvo blizu, onda ...Prestao sam pre godinu i dva mjeseca.
Imao sam neki bronhitis ... prođe jedan dan bez cigarete, drugi ... kad sam sebi kažem ... ajde da pokušam! Nikome nisam ništa obečao, ni sebi ... niko mi nebi ni vjerovao, ne bi ni sam sebi ... stvarno sam uživao u pušenju. Kao što sam rekao ... godina i dva meseca bez cigarete, a cigaretu bi pojeo, ne samo popušio, toliko mi još miriše, toliko mi se još puši. Da ne govorim koliko mi fali na ribolovu. Nadam se, da ču izdržat. Živi bili pa vidjeli!
bilo je napisao/la:bilo je napisao/la:Pušio sam 35 godina. Najmanje dve kutije na dan, a kad se našlo društvo blizu, onda ...Prestao sam pre godinu i dva mjeseca.
Imao sam neki bronhitis ... prođe jedan dan bez cigarete, drugi ... kad sam sebi kažem ... ajde da pokušam! Nikome nisam ništa obečao, ni sebi ... niko mi nebi ni vjerovao, ne bi ni sam sebi ... stvarno sam uživao u pušenju. Kao što sam rekao ... godina i dva meseca bez cigarete, a cigaretu bi pojeo, ne samo popušio, toliko mi još miriše, toliko mi se još puši. Da ne govorim koliko mi fali na ribolovu. Nadam se, da ču izdržat. Živi bili pa vidjeli!
Evo, taj post sam poslao 16.1.2013. Ne pušim ... jošali zadnje četiri rečenice još uvjek stoje! To je mučenje, ne život!
marin je napisao/la:Pravilo kojeg se sad držin ka sveto pismo - nikad više ni jedan dim pod nikakvim okolnostima
theblue je napisao/la: ...i nakon leto i pol ala jenu s kafen ...nakon 10tak dni ala još jenu...za šetimanu,dve,s kumpanjon jenu... kad san nakon mesec dan ša na more, kupi san ja i škatulu...kao, neću fumat ... pofuma san je za manje od dve ure ... to je bi kraj... i novi početak...
marin je napisao/la:... Pravilo kojeg se sad držin ka sveto pismo - nikad više ni jedan dim pod nikakvim okolnostima
bilo je napisao/la:Žena mi posle 11 godina apstinencije pušenja napravila jedan dim na godišnjem ... kao, čisti sam nepušač postala. I stvarno, do sledečeg godišnjeg ništa. Drugu godinu na godišnjem jednu cigaretu, a treču jednu kutiju. Između toga ništa. Četvrtu godinu na godišnjem pušila kutiju na dan i nakon par meseci naatezanja daj-nedaj ... propušila.
bilo je napisao/la:To je to i samo to!!! Ali ... ponavljam ... to je mučenje, ne život!(bar za mene)
marin je napisao/la:bilo je napisao/la:To je to i samo to!!! Ali ... ponavljam ... to je mučenje, ne život!(bar za mene)
stvarno nije problem prestat, malo muke nekoliko dana , razne misli se roje, tipa šta će mi ovaki život bez duvana i slično![]()
ali ono pravo počinje posli, i postoje dvi vrste pristupa
prvi je u stilu ajme majko da je zapalit, zavidi se svakome ko fuma, razmišlja se da je život bez duvana besmislen itd.. šta bi bilo lipo sad posli ručka itd.. to je dobar put da se prije ili posli
propuši, jer je cilo vrime prisutna žudnja
drugi pristup je ne mogu virovat da san ovoliko pušija, kako san moga to smeće držat u ustima, našto liči čovik koji drži komad nečega u ustima iz čega izlazi smrdljivi dim, kako san bija glup svo ovo vrime,
vidi šta san sve dobija kad san se ostavija itd.. ovi pristup je jedini ispravan i subjektivno i objektivno
da se razumimo sad nakon pet godina nepušenja da zapalin jednoga trča bi kupit kutiju i napušava bi se dok ne bi završija na hitnoj
još uvik mi miriše itekako ,ali razlika je što mi je to ipak sad daleko i kontroliran situaciju u potpunosti
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.