ISPUŠITE se, napravite KURCŠLUS

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: ISPUŠITE se, napravite KURCŠLUS

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (21:10)

Lando,eto san oša pogledat ,to ti je oni najveći a piše Aprilija na njemu(mali znakić :mrgreen: ) a ima ugrađen i oni naslonjać za suvozača :!: Ako ti se to sviđa sutra poslikam pa ti pošaljem slike,sad mi se ne prtlja oko toga ;) uglavnom kufer je nov i samo jednom korišten i odma skinut sa motora tako da je bez i jedne ogrebotine.Kupljen je u Promoto u Trogiru
eto i :thumbup:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Lando » 26. 02. 2009. (21:16)

Raptor , znak Aprilia , jebemu trebo bi naljepit znak Suze na to . Ok , ajde zaista me zanima , pa mi sutra poslikaj i pošalji na pp naravno i cifru . To bi trebao biti isti kao i ovaj moj . Givi 52 Maxia , ali s timbrom Aprilije . Boja crna ili ?

Imaš pravo Lupis :thumbup: , loš je moj postupak
Lando
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Arta mala

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (21:22)

LANDO je napisao/la:Raptor , znak Aprilia , jebemu trebo bi naljepit znak Suze na to . Ok , ajde zaista me zanima , pa mi sutra poslikaj i pošalji na pp naravno i cifru . To bi trebao biti isti kao i ovaj moj . Givi 52 Maxia , ali s timbrom Aprilije . Boja crna ili ?

Ma je to je ti :mrgreen: Givi samo je znakić aprilija a ne Givi,boja je crna sa onim crvenim mačjim očima uokolo :lol:
Sutra poslikam,cijenu napišem i sve to skupa ti pošaljem na pp :mrgreen: nego reci koje su ti gume na motoru i jel se voziš na "granici" ili si više turistički nastrojen :?: moran gume prominit ,imam sportmax qualifer i pokazala mi se odlična za divljanje mada ju ne hvale baš :wtf: možda pređem na batflax bt 016 a,ča misliš :think:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la lupis » 26. 02. 2009. (21:24)

Sve 5,loš je jedino po tebe...,ljudi se opuste,skoknu samo do kafića ili dućana tako u japankama..

Eto,od srca se nadam da se nećeš strugat prstima i petom po asfaltu...,o ostalom nećemo jer je tema opuštajuća!
Inače nisam ni ja baš pametno postupao ponekad,više bi se moglo reć da je to kretenizam kako sam vozio...,to vidim danas!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (21:29)

Luponja,tebe ne udara kriza srednjih godina :wtf: kupi motor opet,pa nisi dedek jebaga pas :mrgreen: Kad otopli dolepršam kod tebe pilom pa ti napravim osmicu na terasi lokala :lol: Ti moraš uzet neki veli enduro i pokret :thumbup:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (21:33)

slika eto mene par sekundi prije udara u bankinu slika slika
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la wildstar » 26. 02. 2009. (22:03)

Aprilija ti koristi givijeve kufere samo stavi svoj znak umisto givi i naplati malo masnije.To znam jer sam za tu bagru talijansku radija 7 godina i nikad mi jednu garanciju nisu platili,talijanska bagra.
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la Lando » 26. 02. 2009. (22:06)

raptor je napisao/la:
LANDO je napisao/la:Raptor , znak Aprilia , jebemu trebo bi naljepit znak Suze na to . Ok , ajde zaista me zanima , pa mi sutra poslikaj i pošalji na pp naravno i cifru . To bi trebao biti isti kao i ovaj moj . Givi 52 Maxia , ali s timbrom Aprilije . Boja crna ili ?

Ma je to je ti :mrgreen: Givi samo je znakić aprilija a ne Givi,boja je crna sa onim crvenim mačjim očima uokolo :lol:
Sutra poslikam,cijenu napišem i sve to skupa ti pošaljem na pp :mrgreen: nego reci koje su ti gume na motoru i jel se voziš na "granici" ili si više turistički nastrojen :?: moran gume prominit ,imam sportmax qualifer i pokazala mi se odlična za divljanje mada ju ne hvale baš :wtf: možda pređem na batflax bt 016 a,ča misliš :think:

Evo moro sam izvest pasa vani :D
A pazi , ne tjeram nikakav inat i prije bi reko da sam turistički nastrojen , kako ti kažeš , ali ipak obrijem rubove guma . Eto neki dan smo baš išli prijatelj i ja oba s novim i jednakim motorima ( u razradi oba ) u đir i kad smo se vratili , njega je zanimalo koliko sam dolazio do ruba gume , jer mu se činilo da puno brže ulazim u okuke . Mene to baš nikad ne zanima, ali tada sam vidio da mi fali još 1 cm do ruba . Ali tek sam učinio s njim nekih 450 km i guma je tek legla i izbrusila onu vanjsku zaštitu . Inače na motoru su mi Battlax 020 otraga i 011 sprijeda . Na Pegasu sam imao Michelin Annakee i s njima sam brijo sve do ruba . Za endura definitivno najbolje putne gume .
Neznam ti ni ja baš pametan savjet , ali na forumu motori.hr možeš o tom dosta pročitat . Uglavnom hvale Bat 016 :thumbup:
Lando
Old Senior Member

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (22:19)

Ma tamo ti ja jesam na forumu a i na apriliabase isto nego san mislia da možda imaš te gume instalirane pa da čujem koju iz prve ruke ;) Čita sam neke testove guma i ova moja na tim listama ne stoji baš najbolje ali meni drži cestu strava,jedino za kišu nikakva,traži malo zagrijavanja te mogu i slova pobrisat sa strane :mrgreen: Biće možda da dobro drži radi moje kilaže 104 kg :lol: i sad mi je muka stavlja nešto drugo ča možda neće bit baš ok :think: prva mi je ka nova ali zadnja ajme a nisan napravija 4000 km sa njima .Neki pišu da sa tim Qualifer rade po 8000 km pa mi nije jasno kako ja tako malo a uopće ne šlajfam u vožnji :wtf:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Lando » 26. 02. 2009. (22:31)

A slušaj rade 8000 , ali kako rade ?? gaze sredinu , polako u 3 godine . Ma pazi i meni je annakee trajala 7000 i kad sam je mjenjao , bila je bolja od nove Pirelli koju sam imao tvornički na motoru
I ti si tamo :D . Koji ti je nick , može na pp
Lando
Old Senior Member

PostPostao/la riberer » 27. 02. 2009. (00:28)

Khm, khm, a da otvorite temu ... Bikers club ... ili tako nekako ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la Lando » 05. 03. 2009. (00:12)

En ti kišu :twisted:
Lando
Old Senior Member

PostPostao/la DAMIR » 05. 03. 2009. (00:21)

Pomalo,tek je počela... :Other12:
DAMIR

PostPostao/la Lando » 05. 03. 2009. (00:48)

Ma dopizdila je brate . Pretvorit ćemo se opet u vodozemce
Lando
Old Senior Member

PostPostao/la Strici » 05. 03. 2009. (08:04)

Lando, neka ga. Ovo je Parlaonica, a ne boravi se samo na moru. Ja bi stavio i temu čime se vozimo, ili prvo vozilo ili slično. Kao naprimjer:
Moji prvi auto:

slika
Strici
Senior Member

Tip plovila: Westerly 31 Kech Volvo MD2B, Leisure 17 KK

PrethodnaSljedeća

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.