Audi A4 2009. (onaj od kustera)

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Audi A4 2009. (onaj od kustera)

PostPostao/la Trogiranin » 14. 02. 2016. (17:05)

Najbolje bi ti bilo da uzmeš čin moderatora pa moderiraj koliko te volja, a pozdrav baniranima je u parlaonici i ne protivi se nikakvim pravilima. Ako ti se ne parla ne parlaj i ne pametuj previše jer ja nikad nisam prekršio nijedno pravilo foruma i nisam bio ni opomenut, a kamo li baniran. Ko ne shvaća zajebanciju to je njegov problem kao što je dosad masu dosada obrisano. Pa šta. To šta svi spominjete "druge" forume ..... pa šta ? Kad je tamo bolje zašto gubiti "dragocijeno" vrijeme ovdje ??? Ja osobno sam relativno aktivni član ovdje. Nikakve druge forume u pravilu i ne posjećujem ili vrlo vrlo rijetko.
Zdravi i veseli bili !!!
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la Robi-ST » 14. 02. 2016. (17:15)

josme je napisao/la:...ja nisam stradao iz samo jednog razloga a to je ..nisam komentirao oglas..ja sam svima u svom prvom postu poslao upozorenje na kršenje pravila na što su se svi oglušili a "pojedinac" me zbog toga i napao..nikoga nisam imenovao niti javno dirao i zato nisam ni prekršio forumska pravila...a da su dotični čitali pravila bilo bi im sve jasno...

postojalo je tamo još forumaša koji nisu komentirali oglas, nego iskljucivo Hammera isto kao i ti, pa su dobili ban ili barem upozorenje. ipak, i takva vrsta komentara je zabranjena prema pravilima:

"ZABRANJENO JE
2. Prozivanje (javno) članova radi njihovog ponašanja. Ograničite se na skretanje pažnje moderatorima i nakon toga, administratoru, koristeći isključivo privatne poruke.
"

zatim malo ispod piše:

"Radnje koje nisu u skladu sa ovim Pravilnikom prijavljuju se moderatoru Foruma ili globalnom moderatoru koristeći znak Prijavi post (gore desno) ili putem PP-a."

i kao i što sam znaš:

"Zabrana komentiranja oglasa
Od danas, pa nadalje, strogo je zabranjeno komentiranje oglasa u forumu!
Odnosi se i na kupnju i na prodaju, a i na zamjenu.
Razlog tome je da je ovaj dio foruma, koji bi sam po sebi trebao biti lišen bilo kakvih polemika ili komentara, ipak na neki način, postao mjesto nepotrebnih razgovora koji samo skreću pažnju od predmeta navedenog u oglasu i time umanjuju mogućnost da bi se taj ili prodao ili kupio ili zamijenio.
"

razumio bi ja da si iz dobre namjere (iako suprotno pravilima foruma) javno upozorio drugog člana, ali Josme ti si imao 6 postova nevezanih za Kusterov Audi. koliko se sjecam u jednom si cak dao Hammeru definiciju trola sa wikipedije ("polemika, nepotreban razgovor koji samo skreće pažnju od predmeta navedenog u oglasu....)

bio je još jedan slucaj kada su svi dobili ban osim tebe ( viewtopic.php?f=53&t=14404 ), a zapamtio sam ga jer sam i ja tada dobio bananka zbog jednog komentara koji nije imao veze sa samim oglasom. tada sam se nesto naljutio, i malo zakacio sa Ribererom. i tada mi je Rib lijepo napisao da "i njegovo dijete zna da teta u vrticu neku djecu voli vise a neku manje, pa da se cudi kako ja to jos uvijek nisam shvatio iako vise nisam dijete".

stoga imam jedan prijedlog. lijepo te Rib postavi za Moderatora, ti u miru forumaše podsjecas na pravila, a i izbjeć ćemo situaciju dvostrukih kriterija...pogotovo prema najstarijim i najaktivnijim članovima ovog foruma koji po mom misljenju nikako nisu zaslužili onakav tretman. eto ti si živ primjer da uopće nisu "morali" biti banirani zbog pravila foruma.
Zadnja izmjena: Robi-ST; 14. 02. 2016. (17:19); ukupno mijenjano 1 put/a.
sometimes you win, sometimes you learn
Robi-ST
Old Senior Member

Tip plovila: Leisure 17, Bura 2.5R

PostPostao/la bananko28 » 14. 02. 2016. (17:19)

josme mišaš se di ti nije posa! što te boli đon ako neko nekome spama oglas? to je posa moderatora da kažnjava i tutori dal to valja ili ne valja.
Red bi bija da si i ti dobija ban bez obzira što si pisa, ako za ništa onda bar za to da bude primjer svima nama da se baš ništa ne smi komentirat pod oglase, tako ni tvoje dušebrižništvo za forum.... :wave:
Zadnja izmjena: bananko28; 14. 02. 2016. (17:21); ukupno mijenjano 1 put/a.
bananko28
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin

PostPostao/la golum » 14. 02. 2016. (17:21)

Jel taj Volkswagen u voznom stanju?
golum
Old Senior Member

Tip plovila: Ven fly cabin

PostPostao/la josme » 14. 02. 2016. (17:53)

bananko,robi i trogiranin..ja sam bio dobronamjeran a ne zlonamjeran ..po vama ispada da sam ja na kraju kriv..zašto stavljam onaj link?..da se nebi dogodilo baš ovo što se dogodilo..ali izgleda da vama nikome do mozga to ne dolazi..najprije mene prozivate a kad vam kažem što je bilo još me i napadate..Trogiranin,krivo si me shvatio(nije usmjereno na tebe).....neki znaju da sam bio i ovdje moderator neko vrijeme..odustao sam iz razloga da se ne svađam..mišljenja su pojedinaca da se sve smije kršiti i da za to nesmije nitko stradati...Bananko nikome nisam ništa rekao dok me nisu napali zbog onog linka...pa zar je tako teško prihvatiti ovo malo pravila..??
Robist ..da ti objasnim jednu stvar..ja sam jako ponosan čovjek imam 60 god u guzici i nemogu dozvoliti da me netko proziva za nešto što sam u najboljoj vjeri napravio..Hamerles se okomio na mene zbog jednog posta(linka) i jedino on se bunio i nitko drugi..i samo sam s njime polemizirao(iskreno,za to sam očekivao baniranje)...a sada ste se našli ovdje vas troje da me prozivate...Ja javno nisam nikoga prozivao/imenovao za grijehe pa tako nisam kršio propis i ne volim nikoga prozivati jer nisam pi*da...volim upozoriti a koliko vidim nekima smeta da netko zove na red ...nisam se htio ni ovdje javljati ali prozvali ste me ......Uostalom Admin je rekao svoje..
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la Robi-ST » 14. 02. 2016. (18:22)

nisam ni mislio da si zlonamjeran ni da si ti kriv za ovu situaciju. "kriv" je ionako preteška riječ, ovo bi sve ipak trebalo shvacati sa dozom zafrkancije i opuštenosti. "iza žice" po mom mišljenju nisi trebao završiti, kao uostalom ni ostatak ekipe.
eto žao mi je njih, i žao mi je što je "upravitelj" ovog foruma radi neke stvari... na način na koji ih vec (ne)radi.
sometimes you win, sometimes you learn
Robi-ST
Old Senior Member

Tip plovila: Leisure 17, Bura 2.5R

PostPostao/la hobotnica » 14. 02. 2016. (19:01)

kad su mi se postovi pobrisali onda cu pitat...JEL IMA AUDI ZIMSKE GUME????? :think:
hobotnica
Old Senior Member

Tip plovila: dalmatinka by el passo-honda 40

PostPostao/la bananko28 » 14. 02. 2016. (19:22)

ma josme se ok :thumbup: nitko ni nije reka da si to zlonamjerno napravija, al pusti da red prave oni koji su za to zaduženi... ;) :thumbup:
bananko28
Old Senior Member

PostPostao/la slot » 14. 02. 2016. (20:12)

apsolutno
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la hobotnica » 14. 02. 2016. (20:41)

Ispricavam se adminu malo sam pobrkao teme ,nije ništa brisano...
hobotnica
Old Senior Member

Tip plovila: dalmatinka by el passo-honda 40

PostPostao/la Trogiranin » 14. 02. 2016. (21:13)

Josme koliko sam ja uspio pročitat ti si prvi spomenuo (prozvao) temu pozdrav baniranima kao si je nazvao, a nije pozdrav baniranima nego Pozdravljaju vas ..... i očito nisi shvatio da je to bila čista zajebancija ili to shvati kao "dosada" . Nikakav vjetar u leđa ! Uostalom i ova tema ničemu pametnom ne vodi niti uopće ima smisla prepirati se na forumu o bilo čemu a kamo li o ovome o čemu mi vodimo raspravu. Forum je privatno vlasništvi i glavnu riječ vodi Vlasnik !!! Stoga nastavimo dalje u revijalnom tonu šta se mene tiče, a ako ne .... opet sve ok . :wave:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la mirko konobar » 14. 02. 2016. (21:19)

Tko je Hamerless? Nešto sam propustio???
mirko konobar
New Entry

Tip plovila: Bakan 500, Yamaha 50 2T

PostPostao/la legi » 14. 02. 2016. (22:48)

a ko je mirko konobar :?: južina,kiša ča vrime napravi od ljudi...
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

PostPostao/la golum » 14. 02. 2016. (22:55)

Mirko je stari član :thumbup:
golum
Old Senior Member

Tip plovila: Ven fly cabin

PostPostao/la bananko28 » 14. 02. 2016. (22:55)

Mirko, moze 2 makijata i kavu sa mlikom?
bananko28
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.