Ko se ostavija duvana i kako !!

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Ko se ostavija duvana i kako !!

PostPostao/la bilo » 05. 06. 2015. (13:07)

teo_ribar je napisao/la:
bilo je napisao/la:Žena mi posle 11 godina apstinencije pušenja napravila jedan dim na godišnjem ... kao, čisti sam nepušač postala. I stvarno, do sledečeg godišnjeg ništa. Drugu godinu na godišnjem jednu cigaretu, a treču jednu kutiju. Između toga ništa. Četvrtu godinu na godišnjem pušila kutiju na dan i nakon par meseci naatezanja daj-nedaj ... propušila.

iman ti ja riješenje kako da se ostavi cigareta, jednostavno je više nemoj vodit na godišnji sa sobom, neka ostane čuvat kuću :mrgreen:

Ponovno prestala pušit! :mrgreen: :mrgreen:
80% SALE on Your Soul (grafit u Mostaru)
bilo
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Sessa Ocean 650, OptiMax 150

Re: Ko se ostavija duvana i kako !!

PostPostao/la 2105 » 06. 06. 2015. (06:28)

bilo je napisao/la:E, Marin ... baš zbog pristupa broj 2 još sam nepušač ... a kolko mi miriše, samo jedan primer ... pre nego sednem sa društvom nešto popit, uvjek pogledam kamo puši vjetar i sednem tako, da puši dim u mene. :Other12: :mrgreen:

Problem je meni bi što otkad su počeli smrdit španjuleti počela je vonjat spiza i nakon malo vrimena balanca je pokazala +8 do 10 kg. Poša bi na ribanje sa kumpanjima i u prvih 5-6 Nm do poste ja bi pomuma sve tri marende. U toj fazi bi valjalo se počet bavit sportom ka šta je Marin napisa....
A ovo u vezi vitra i dima....ma sa mojon ekipom bi triba bit dobar fortunal da mi nebi vonja dim od njihovega kuburenja....
2105
Member

Vrsta ribolova: sportski

Prethodna

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.