SRETAN DAN POBJEDE

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

SRETAN DAN POBJEDE

PostPostao/la raptor » 05. 08. 2008. (01:06)

Danas svima želim sve najbolje povodom dana pobjede koji je izvojevan hrabrošču puka hrvatske 1995 g. u akciji OLUJA :!: :!: :!:
Ovom prilikom se sa tugom i žalošču se prisječam i prijatelja, i poznanika te naravno i ostalih koji su nesebično položili život za našu budučnost i opstojanje na ovim prostorima :( Godinama se spremam poć u Zalužnicu kod Otočca i poklonit se žrtvama znanima i neznanima a koji su tamo poginuli ali snage nemam :( Koliko me pamčenje služi imali smo 20 mrtvih i 55 ranjenih u akciji :o Ima san sriču ostat živ u navedenoj srpskoj vukojebini i nisan baš siguran da bi se ja danas tamo ponaša sukladno evropskim normativima a glede povratnika srpskih, tako da je to ujedno i glavni razlog moga izostanka i dolaska na godišnjicu oluje :!: Osta mi je u sječanju jedan poznanik Milivoj koga smo zvali Bobetko jerbo je bija isti on, a inaće je bija i u mom vodu.U Kutervu je prije akcije tješija i zabavlja mlađe vojnike dosjetkama i doskočicama pa da navedem jednu koju neču zaboravit i ide ovako;PET DANA MENE KUČI NEMA OJ SRBINE ŠTO SE TEBI SPREMA :!: U polasku u napad rano ujutro diza je moral svima svojim šalama i svi su ga obožavali.Prilikom napada na selo Zalužnica ušao je među prvima i odma naletija na autohtonog srbina na kojeg je zavika neka se preda, da bi navedeni srbin ušao u kuču te kroz prozor kuće ispalio metke iz papovke i usmrtio hrvatskog velikana na mjestu :o Nikada neću prežalit ča nisan tada bija sa njime jer ja nebi dozvolija da pita smrada da se preda, a moj Milivoj bi najvjerojatnije osta živ :evil: Nevolim baš laprdat o ratu ali san se ovoga sitija te san i napisa povodom praznika i dana pobjede a kome se ovo pari nepodobnim za forum neka mi malo rauhen :!:
ps.veliki pozdrav Damiru a sve u svezi dana pobjede :!:
raptor
Korisnik baniran

Re: SRETAN DAN POBJEDE

PostPostao/la legi » 05. 08. 2008. (13:40)

Veliki pozdrav svoj ekipi,HRVATSKIM VITEZOVIMA,DEČKI ŽIVI BILI DI GOD DA STE,I NEĆEMO OPROSTIT I ZABORAVIT-HVALA :!:
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

PostPostao/la DAMIR » 05. 08. 2008. (16:39)

E moj raptore,hvala...ima puno takvih priča iz tih teških dana. Danas san i ja osta doma ali zbog nečeg drugog. Neću ić gori ništa slavit jer....di su oni ljudi koji su vodlili Oluju? Di je Gotovina,di je Ademi,Krste,Korade,Kotroman,Markač,Vrsaljko,Sačić,...di su ti ljudi danas? Ko je iša gori slavit i držat govorancije? Oni koji su tih dana sakrili svoje guzičetine po skloništima. I da ja iden gori s njima? Ne prijatelju,danas doma sidin i neću njanci gledat na televiziju šta s egori događa jer znan unaprid sve te face,znan svaku rič koju će izgovorit i znan sve šta će već sutra napravit...dosta mi je toga! :evil:
DAMIR

PostPostao/la unije » 05. 08. 2008. (20:23)

ajde Damire dosta ljutnje, šta ne bi tribali puhat svi u isto jedro ?
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la DAMIR » 05. 08. 2008. (21:27)

Nije to ljutnja nego samo konstatacija...činjenično stanje, i moje a i ne samo moje nezadovoljstvo takvim stanjem. Ja ga ne mogu prominit,ali mu se ne moram i neću prilagođavat upravo zbog priča poput raptorovih i mnogih drugih sličnih.
DAMIR

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.