Ekologija

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Ekologija

PostPostao/la DAMIR » 07. 07. 2008. (17:53)

Evo kako su neki naši ribari ekološki osviješteni. :lol: :lol:

http://chirilstipsa.blog.hr/2007/02/1622155527/pokolj-dupina-u-japanu.html
DAMIR

Re: Ekologija

PostPostao/la Degrassi » 07. 07. 2008. (19:51)

Izvini nisi mi jasan. Ponavljaš istu filmić kao i na starom forumu Brankarel, i k tome ti film još i smješan :evil: .
Moj odgovor po tom pitanju ti je da mislim da tribaš otić do psihjatra, a ako si mislio na odgovore onih niže potpisanih od filmića, to si moga naglasit. No to je gotovo i zanemarivo, jer polovica je odgovora tih ljudi imbecilna.

korisnik je od ovog trenutka "bannedpopušić" :lol: :lol:

MODERATOR
Krpizza je najbolja za lov zubazza i branzzina !!!
Degrassi
Member

PostPostao/la unije » 07. 07. 2008. (21:54)

Provokacija je akcija ! Vjerujem da je Damir htio naglasiti ironiju ovog bestijalnog i sadističkog ponašanja, a ne da se "smijao" filmu. Ok to je moje mišljenje. Ljudi rade grozne stvari, velikima se tolerira puno toga nažalost....Ne mogu ni zamisliti što bi Japanci radili da su tu u Jadranu....
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la Gaso » 07. 07. 2008. (21:59)

Nadivali bi Iglicu ili lignju pa je tjerali da od straha gine. Mislim, da neče bit ništa dobro od ove teme, več smo se prije o tome svađali.
Gaso
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara i Betina 700

PostPostao/la raptor » 07. 07. 2008. (23:09)

Neznam ča je Damir tija reć ovime ali da je odvratno je :!: SRAMOTA
Isti qr@c rade i sa kitovima seljačine kosooke tako da san sada mišljenja da im ni treća nuklearna bomba nebi bila na odmet :twisted:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la DAMIR » 08. 07. 2008. (20:59)

Tema je ekologija,a ono šta radi onaj komični bračanin svakako spada pod tu temu. Samo,on za pojam ekologije očito ima neke svoje mjerilo i shvaćanje. Smeće je sve ono šta drugi bacaju u more,a ono šta on baci,to nije smeće....
DAMIR

PostPostao/la tomi » 09. 07. 2008. (16:11)

Kekec je napisao/la:Degrasi,kretenu retardirani,sad mi te stvarno pun qr@c razumiš? Od ovog trenutka,svaki tvoj post koji ne bude tematski 101% u skladu s naslovom teme na kojoj pišeš,bit će obrisan! Mislim da takvi primitivni idioti poput tebe ne zaslužuju bit na mjestima kao što je ovaj forum. Ako ti nešto nije bistro,obrati se administratoru...možda ti udijeli trajni ban,nikad se nezna.
Pomozi i sebi i ostalima ovde..nestani odavde!

MODERATOR FORUMA

kekec je to stvarno istina,ili je neki štos?
ako je to istina,ma ne nije,to nije istina,to moderator ne može napisati.ti se zaje....š s nama.
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la DAMIR » 09. 07. 2008. (16:44)

Točno je,napisano pa sam kasnije posegnuo za oštrijom mjerom,obrisao sam post i degrasia isključio na kraći rok. Zadovoljni odgovorom? Šta je tražio,to je i dobio. Nitko mu ne daje za pravo nekog napadat i vrijeđat bez ikakvog povoda. To neka radi negdje drugdje. Izvoli otvori svoj forum pa radi šta želiš. Ovaj forum ima drugu namjenu. Kekec,tebi opomena zbog spletkarenja.
DAMIR

PostPostao/la Gaso » 09. 07. 2008. (20:04)

DAMIR je napisao/la:Točno je,napisano pa sam kasnije posegnuo za oštrijom mjerom,obrisao sam post i degrasia isključio na kraći rok. Zadovoljni odgovorom? Šta je tražio,to je i dobio. Nitko mu ne daje za pravo nekog napadat i vrijeđat bez ikakvog povoda. To neka radi negdje drugdje. Izvoli otvori svoj forum pa radi šta želiš. Ovaj forum ima drugu namjenu. Kekec,tebi opomena zbog spletkarenja.

A kdje je bio moderator prije 14 dana, dali to vrijedi za sve ili samo za Kekeca - Degrassia
Gaso
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara i Betina 700

PostPostao/la DAMIR » 09. 07. 2008. (21:33)

Prije tih 14-ak dana nisam ni bio na forumu iz tehničkih razloga. Problemi sa kompom. Kad sam to rješio,već je loligo bio izbačen,nemam pojma zašto,a nije me baš ni briga.

Upozorenje kekecu i tomiju...još jedan ovakav drski offtopic i bit ćete banirani!
DAMIR

PostPostao/la tomi » 10. 07. 2008. (15:43)

DAMIR je napisao/la:Prije tih 14-ak dana nisam ni bio na forumu iz tehničkih razloga. Problemi sa kompom. Kad sam to rješio,već je loligo bio izbačen,nemam pojma zašto,a nije me baš ni briga.

Upozorenje kekecu i tomiju...još jedan ovakav drski offtopic i bit ćete banirani!

nije fer izbrisati članak 12 koji kaže: Vrijeđanje - zabranjeno je vrijeđati administratore i moderatore kao i vrijeđati sudionika od strane moderatora ili administratora.

a baniraj kad ti je gušt,samo sam kopirao članak 12 ponašanja na forumu.to nije nikakva drskost već samo mali podsjetnik ponašanja učesnika foruma (od članova do moderatora-administratora)
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la DAMIR » 10. 07. 2008. (15:49)

Za to imaš mjesta na forumu,ovo sigurno nije to. A to ponavljanje nečega iz posta u post je u najmanju ruku...dosadno,da ne napišem nešto drugo.
Stvarno,offtopic postovi se brišu,a recidivisti u toj raboti će biti onemogućeni.
DAMIR

PostPostao/la tomi » 10. 07. 2008. (16:00)

u pravu si pa ovo je tema ekologija,a ja mislio parlaonica,e jesam kreten.ali odgovor se daje na pitanje,zar ne?
u žaru borbe nisam primijetio bojište :D
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la DAMIR » 10. 07. 2008. (16:05)

tomi je napisao/la:u pravu si pa ovo je tema ekologija,a ja mislio parlaonica,e jesam kreten.ali odgovor se daje na pitanje,zar ne?
u žaru borbe nisam primijetio bojište :D

nemoj posli ovo meni imputirat.

Idemo dalje s ekologijom...
DAMIR

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.