http://chirilstipsa.blog.hr/2007/02/1622155527/pokolj-dupina-u-japanu.html
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Kekec je napisao/la:Degrasi,kretenu retardirani,sad mi te stvarno pun qr@c razumiš? Od ovog trenutka,svaki tvoj post koji ne bude tematski 101% u skladu s naslovom teme na kojoj pišeš,bit će obrisan! Mislim da takvi primitivni idioti poput tebe ne zaslužuju bit na mjestima kao što je ovaj forum. Ako ti nešto nije bistro,obrati se administratoru...možda ti udijeli trajni ban,nikad se nezna.
Pomozi i sebi i ostalima ovde..nestani odavde!
MODERATOR FORUMA
DAMIR je napisao/la:Točno je,napisano pa sam kasnije posegnuo za oštrijom mjerom,obrisao sam post i degrasia isključio na kraći rok. Zadovoljni odgovorom? Šta je tražio,to je i dobio. Nitko mu ne daje za pravo nekog napadat i vrijeđat bez ikakvog povoda. To neka radi negdje drugdje. Izvoli otvori svoj forum pa radi šta želiš. Ovaj forum ima drugu namjenu. Kekec,tebi opomena zbog spletkarenja.
DAMIR je napisao/la:Prije tih 14-ak dana nisam ni bio na forumu iz tehničkih razloga. Problemi sa kompom. Kad sam to rješio,već je loligo bio izbačen,nemam pojma zašto,a nije me baš ni briga.
Upozorenje kekecu i tomiju...još jedan ovakav drski offtopic i bit ćete banirani!
tomi je napisao/la:u pravu si pa ovo je tema ekologija,a ja mislio parlaonica,e jesam kreten.ali odgovor se daje na pitanje,zar ne?
u žaru borbe nisam primijetio bojište
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.