Moderatori/ce: dome, Moderatori
Eventum je napisao/la:DVB-T ili analogna?
lupis je napisao/la:
Na brodu ti treba pouzdan glavni pogon,treba ti isto tako i pouzdan pomoćni pogon,treba ti 100 metri konopa i jedno muško sidro,jedno sidro od 10-15 kg,treba ti nekoliko kraćih komada konopa uz to,dovoljno goriva,neki sistem za isbacivanje vode iz broda od šešule pa na dalje,navigaciona svjetla po propisu ako misliš noću plovit!Voda!Nož a i sjekira nije na odmet!
Dobro,možda sam još nešto zaboravio..,upaljač,rakija,suha odjeća...
TV antena?
Ma ko gleda tv na brodu,ja bi ga volio upoznat!?!
lupis je napisao/la:Ništa zato!
Ja na primjer ne kužim smisao gledanja televizije na brodu(osim ako nisi član posade nekog trajekta,plivarice ,tankera i sl)
unije je napisao/la:zašto ti treba ona koja se ugrađuje vani na kabini ? uzmi one male kineske antene što se ugrađuju unutar broda...
ja sam svoju TV spojio na konstrukciju šta mi nosi tendu i radi strašno, jedino me malo hebe šta tako ne prima teletekst...
plus iz TV spojiš na ogradu, a minus na nosač tende...ti kako hočeš....
Lupis daj čoviku neki konstruktivan savjet...i meni si se ruga a kad si vidio sliku osta si PAF !
Eventum je napisao/la:lupis je napisao/la:Ništa zato!
Ja na primjer ne kužim smisao gledanja televizije na brodu(osim ako nisi član posade nekog trajekta,plivarice ,tankera i sl)
NHF, al da probaš otvorit tebi ovako zanimljivu temu u Parlaonici pod nazivom "ne kužim smisao gledanja televizije na brodu"? To ti ne bi trebao biti neki problem....ili..? Kaj nije tvojim razmišljanjima malo glupo spamat ovu temu?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.