Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
oneeyed je napisao/la:Sorry konjic ali
Sorry konjic ali
porer je napisao/la:S tim bih se i ja složio ali djelomično. Ne volim uopće vrhnje u jelu ni na koji način, a kad vidim one TV robote kako kuhaju pa sve napljaskaju s onim vrhnjem za kuhanje izgubim apetit. No to je ukus, o tome se ne raspravlja. U svakom slučaju morski, super je tema i ideja! Vegetarijanska hrana privlači me sve više a na zadnjem Kamenjaku više se pojelo onog dinstanog mixa gljive/kapula/tikvice nego mesine
porer je napisao/la: Vegetarijanska hrana privlači me sve više a na zadnjem Kamenjaku više se pojelo onog dinstanog mixa gljive/kapula/tikvice nego mesine
oneeyed je napisao/la:mom skromnom mišljenju vrhnju u ovoj kombinaciji nema mjesta, što se vidi iz priložene slike, razlilo se uokolo i ničemu ne služi
morski konjic je napisao/la:oneeyed je napisao/la:Sorry konjic ali
Sorry konjic ali
pretpostavljam da vam se ne sviđa ali radi se o tehnici...a ukusi i želje su sasma nešto drugo...danas kuham rižu i mahunarke...u filmu sam zdrave prehrane ovih dana, pa možda nemam gozbu koju bih ovdje uprizorio ali jeste li znali da je riža zajedno sa mahunarkama potpuni ekvivalent za mesno jelo ??
oneeyed je napisao/la:Problem je po meni u lošem spoju namirnica
oneeyed je napisao/la: naša je kuhinja jer mi tako pripremamo jela
primorac je napisao/la:Nisi iša navigati?
primorac je napisao/la:mi napadat Baracudu
primorac je napisao/la:Dunkve, umjesto vrhnja tribalo je ubacit rižu arborio u primjerenoj količini
Natrag na Mediteranska kuhinja
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.