tempura-tehnika koja je osvojila svijet

Tisuću načina dobre kuhinje

Moderatori/ce: tramontana, Moderatori

Re: tempura-tehnika koja je osvojila svijet

PostPostao/la Trogiranin » 12. 02. 2009. (17:19)

Ideeeeš !!! :clap: PRE-JAKA!!! :thumbup:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la wildstar » 12. 02. 2009. (17:36)

Ja sam danas bacija dvi velike lignje na brudet sa kumpirima ali pravi ribarski brudet di ide sve na ladno i popija dvi čaše i mogu ti reč da mi nije zima. :wave:
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la morskivrabec » 12. 02. 2009. (20:47)

Konjic sve si ti to fino napiso i sve što si napiso potpisivam, :Other14:, ali jbga još nisi rekao ono o kocakama leda što sam pitao. Paraš političar, oni ti isto ovako zafilozofiraju kad ih pitaš nešto jednostavno a ništa ti ne reču.
'Ko ne zna bestimat, neka kupi parangal
morskivrabec
Korisnik baniran

PostPostao/la V701973 » 12. 02. 2009. (21:16)

Kako nije,napisa ti je to gori negdi neznam koja strana prolistaj malo tamo je u istom postu odgovara na dva tri pitanja,za tebe je odgovor pri kraju toga posta, :D
V701973
Senior Member

PostPostao/la morskivrabec » 12. 02. 2009. (21:41)

Ma to sam vidio, ali to nije odgovor...
ma i je... mi se, ne mislim ubacivat kocke leda, nego oću reć da mu je literalni izražaj dobar, ali i ukazat da malo više pozornosti treba obratiti osnovi teme, receptima i načinima pripreme, a u drugom bi planu trebala biti ružica u vazici, stolnjaci, svijeće itd. u njega jbga obrnuto
konjic svih nas malo zaje... s ovim svojim deminutivima, neko mu je čak negdje, ne znam je li točno u ovoj temi, napisao da je peder, što nije u redu, jer i da jest to je njegova stvar, ali ja ipak mislim da kad se prihvati žene iz konjica se pretvori u pastuha :Angry53:
'Ko ne zna bestimat, neka kupi parangal
morskivrabec
Korisnik baniran

PostPostao/la V701973 » 12. 02. 2009. (22:53)

Dobro morski vrabec mislija sam da to nisi vidija :? Ali me ipak zanima koji je to prugast jedrilac.Prije par godina na nekom ribolovnom forumu sam vidija jednog mora biti iz rijeke ili okolice,covik je valja baline samo takve,npr gliser na solarni pogon i slicno,tome sam se barem dobro nasmija,Brodovi sto idu na nista,nemogu se sad sititi ali ima latinski ime za to.Bija je tako dobar da kad si mu ime napisa u google izletilo bi bar 200 odgovora.To je bija neki zajebant ali ako neko ovdi zna kako se zva neka stavi,uglavnom nije bija prugasti jedrilac.Izvinjivam se za OT :silent:
V701973
Senior Member

Prethodna

Natrag na Mediteranska kuhinja

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.