Robi, ma to je sve zabava. Bar ja to drukčije ne shvačam. Ja volim da se vidi kako to rade ljudi od crvene krvi, prosječni mali i malo veči čovjek, a oni "največi", njih volim malo "prstencom", da bi se sjetili iz koje su prčije došli i spustili na zemlju. Baš ti "največi" su uvjek iz neke vukojebine i nevolu se toga ni sjetiti (i najrađe bi da nisu iz pi_ iispali; a ono onda otkud su? Ma onda iz guzice kažem ja
![Zloćko :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
=). A onaj ko zaboravlja svoje korjenje.... .
Oni koji su stvarno nekog boljeg porijekla, nisu opterečeni da bi se dokazivali i normalno se ponašaju, ali svjesni što su. A njih je jako, jako malo.
A da nema tih malih iz vukojebina, normalnih, bili bi koliko desetlječa u zaostatku, jer upravo ti ljudi su vrlo inteligentni i brže završavaju i škole i znaju napredovati. Problem je što kod nekih inteligencija ode u krivo. Brđani, a ko je kriv za zadnju kalvariju na Balkanu? Oni kojima je inteligencija otišla ukrivo, tim brđanima.
Samo ti davaj kontru našem "velikanu", moribit da mu se busola vrati, pa počne onako timunariti kako je normalno.
![Smije se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)