Problemi sa radom

Obavijesti administratora i moderatora...

Moderator/ica: Administrator

Problemi sa radom

PostPostao/la riberer » 14. 12. 2009. (22:30)

Radi tehničkih problema forum nije bio dostupan neko vrijeme.
Kada se riješe svi problemi vezani za daljnji rad foruma dobiti ćete i podrobnije objašnjenje.Do tada se najiskrenije ispričavamo svim korisnicima što nismo bili u mogućnosti dati na vrijeme više informacija.


Zahvaljujemo na razumijevanju i ... strpljenju. ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
Avatar
riberer
Moderator
 
Postovi: 6901
Pridružen/a: 03. 06. 2008. (12:40)
Lokacija: Opatija - Kvarner
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

Re: Problemi sa radom

PostPostao/la Administrator » 06. 07. 2010. (08:13)

Pozdrav svim članovima foruma!

Vaše strpljenje je zaista bilo na kušnji, čekajući na odgovor toliko dugo vremena i na tome se svima zahvaljujem. Dakle ovako, forum je odavno premašio količinu prostora kojeg smo imali na raspolaganju kao "mali" forum i trebalo je prijeći na veći server, puno veći. To je naravno sa sobom doneslo i neke obaveze koje se nisu mogle riješiti na brzinu. Nismo, s druge strane, mislili ni da će se toliko odužiti, ali eto. Sada je forum uplovio, kako se to kaže, u mirnije vode i, drago mi je to reći, nema straha da će se sve ono do sada napisano izgubiti.
U daljnjem radu foruma dogoditi će se i neke promjene. Uglavnom što se tiče izgleda, pa vas i opet molim za razumijevanje. Promjene. one veće, ćemo nastojati uvesti odjednom, a ostalo pomalo. Radi se uglavnom u rasporedu forumskih tematika, koji će se malo izmijeniti, postaviti će se neke nove teme, vjerovatno će se odabrati samo jedan izgled foruma, tako da bude svima isti (imate ga već u opciji), možda će se i promijeniti nešto i u postavljanju fotografija na forum i tako dalje.
Namjera nam je i zatvoriti za nelogirane (neregistrirane) korisnike dio foruma ili cijeli forum, kako ga ne bi mogli čitati oni koji nisu registrirani na forum, a neće ga moći čitati (zatvoreni dio) ni registrirani dok ne napune određeni (minimalni) broj postova napisan u drugim temama. Vidim da ima puno korisnika koji su se registrirali i to prije puno vremena, a nisu napisali niti jedan post. Mislim da vam nije potrebno objašnjavati zašto ove izmjene.
Iduća je novost da će se uskoro pojaviti i baneri nekih oglašivača u zaglavlju i podnožju foruma kako bi se forum djelomično mogao autofinancirati.

Podsjećam vas, kako to nerijetko učine i naši moderatori, da s vremena na vrijeme pogledate “Pravila i preporuke za korištenje foruma” da bi vidjeli nije li došlo do nekih promjena.
Podsjećam vas, isto tako da ispunite rubriku Lokacija koja je obavezna i za kraj, skrećem pažnju svima onima koji to još nisu naučili, da pročitaju rubriku Pravilno citiranje postova


Još jednom, veliko hvala svima!

Admin
Avatar
Administrator
Administrator/ica
 
Postovi: 269
Pridružen/a: 03. 06. 2008. (09:41)
Lokacija: Rijeka


Natrag na Obavijesti administratora i moderatora

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.